جمعه, 9 آبان 1404
مشروح خبر :: رفع تصرف ۱۴۹۰۰ مترمربع از بستر رودخانه سفیدرود و کانال شمرود در آستانه‌اشرفیه

توسط اداره منابع آب شهرستان آستانه اشرفیه انجام شد:

رفع تصرف ۱۴۹۰۰ مترمربع از بستر رودخانه سفیدرود و کانال شمرود در آستانه‌اشرفیه

افشین جارچی، مدیر اداره منابع آب شهرستان آستانه‌اشرفیه، از رفع تصرف ۱۴۹۰۰ مترمربع از بستر رودخانه سفیدرود و کانال شمرود در این شهرستان به منظور حفظ حقوق بیت‌المال خبر داد. این اقدام با پیگیری‌های قانونی و دستور مقام قضایی صورت گرفته است.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت سهامی آب منطقه‌ای گیلان، افشین جارچی، مدیر اداره منابع آب شهرستان آستانه‌اشرفیه، در راستای حفظ حقوق بیت‌المال و آزادسازی حریم و بستر رودخانه‌ها، انهار و کانال‌ها، از شناسایی ۳ مورد تصرف در بستر رودخانه سفیدرود و کانال شمرود خبر داد. وی اعلام کرد که این موارد توسط نیروهای گروه گشت و بازرسی این اداره شناسایی شدند و با پیگیری‌های حقوقی و اخذ دستور از مقام محترم قضایی، اقدام به رفع تصرف انجام شد.

جارچی در ادامه افزود: اراضی رفع تصرف شده شامل دو قطعه زمین از بستر رودخانه سفیدرود واقع در روستای عبدالله‌آباد و یک قطعه زمین از اراضی حریم کانال شمرود در روستای نیاکو بوده و مساحت کل این اراضی ۱۴ هزار و ۹۰۰ متر مربع است.

وی همچنین ارزش تقریبی این اراضی را ۷ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان اعلام کرد.

 
کد خبر: 84289
  تاریخ خبر : 1404/06/15
  آخرین به‌روزرسانی : 1404/06/15
 دبیر خبر
 115