

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقهای سمنان، سیدحسین حسینی مدیر امور منابع آب شهرستان اظهار داشت: به منظور تأمین پایدار و ایمن آب شرب مجتمع مسکونی الزهرا، بازدیدی میدانی از دشت خنیجه و ارتفاعات آهکی شمال منطقه مزج و جیلان شاهرود انجام شد.
وی خاطرنشان کرد: این بازدید با اولویت حفظ و صیانت از منابع آب زیرزمینی و با رعایت کامل ملاحظات زیستمحیطی محدوده حفاظتشده زرد صورت گرفت.
میدانی مدیر آب شاهرود از دشت خنیجه شاهرود
مدیر امور منابع آب شهرستان شاهرود افزود: در این بررسیها، بر لزوم انجام مطالعات دقیق هیدروژئولوژی و ژئوفیزیک برای شناسایی دقیقترین و ایمنترین نقطه جهت حفاری تأکید شد تا علاوه بر تأمین نیاز شرب، کوچکترین خللی در تراز آب زیرزمینی این دشت حساس ایجاد نشود و آسیبپذیری اکوسیستم منحصر به فرد منطقه زردبا به حداقل ممکن برسد.
حسینی خاطرنشان کرد: اداره امور منابع آب شاهرود متعهد است که هرگونه پروژه توسعهای، به ویژه در حوزه آب، تنها در چارچوب قوانین و پروتکلهای سختگیرانه زیست محیطی و با نگاه پایدار به عرصه منابع طبیعی به اجرا درآید.
گفتنی است در این بازدید با حضور رحیمی، نماینده اداره حفاظت محیط زیست، محمدی مدیرعامل آب و فاضلاب شهری شاهرود، امکانسنجی و تعیین محل حفر چاه جدید مورد بررسی قرار گرفت.
این بازدید برای شناسایی محل امن حفر چاه شرب مجتمع الزهرا و با حضور مدیران آب، محیط زیست و آبفا انجام شد.
