شنبه, 10 آبان 1404
مشروح خبر :: عملیات ضربتی انسداد چاه‌های غیرمجاز باغ ویلاهای محدوده شهری تربت حیدریه

عملیات ضربتی انسداد چاه‌های غیرمجاز باغ ویلاهای محدوده شهری تربت حیدریه

مدیر امور منابع آب تربت حیدریه از انسداد ۱۴ حلقه چاه غیرمجاز در باغ ویلاها و باغات درحومه شهر تربت حیدریه خبر داد.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی، مهدی طلعتی مدیر امور منابع آب تربت حیدریه افزود: این اقدام با دستور دادستانی شهرستان و تلاش اکیپ‌های گشت و بازرسی و همکاری نیروی انتظامی و با هدف صیانت از منابع آبی و جلوگیری از برداشت غیرمجاز آب‌های زیرزمینی انجام شد.

طلعتی گفت: در این عملیات، برخی موارد با توجه به همکاری نکردن برخی از مالکان املاک محصور و  با دستور دادستانی شهرستان حکم ورود و بعضاً فک قفل درها اخذ شد.

وی با اشاره به اینکه هر گونه برداشت از آب‌های سطحی و زیرزمینی مستلزم اخذ مجوز از وزارت نیرو است تصریح کرد: با متخلفان و مجرمان طبق قانون به شدت برخورد می‌شود.

 

کد خبر: 83756
  تاریخ خبر : 1404/05/21
  آخرین به‌روزرسانی : 1404/05/21
 کارشناس روابط عمومی
 88