شنبه, 10 آبان 1404
مشروح خبر :: هشدار درباره کاهش تحویل آب از سد کمال‌صالح/ ضرورت تسریع در تجهیز ۳۰ حلقه چاه جایگزین

هشدار درباره کاهش تحویل آب از سد کمال‌صالح/ ضرورت تسریع در تجهیز ۳۰ حلقه چاه جایگزین

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مرکزی در دهمین جلسه بررسی تنش آبی شهر اراک با اشاره به کاهش شدید حجم آب قابل برنامه‌ریزی پشت سد کمال‌صالح، نسبت به تأمین نشدن آب شرب کلانشهر اراک در صورت تأخیر در جایگزینی چاه‌های تعیین‌شده هشدار داد.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای مرکزی، حسین اسدی مدیرعامل شرکت در دهمین جلسه بررسی وضعیت تنش آبی شهر اراک اظهار داشت: کاهش شدید حجم آب قابل برنامه‌ریزی در پشت سد کمال‌صالح، تأمین پایدار آب شرب کلانشهر اراک را با نگرانی جدی مواجه کرده است.

وی با اشاره به اینکه برنامه تأمین آب شرب اراک در ماه‌های پیش‌ِ رو نیازمند اقدام فوری است، گفت: در حال حاضر پیگیر تسریع در حفاری، تجهیز و بهره‌برداری از ۳۰ حلقه چاه هستیم که پیش از این جانمایی و مجوز بهره‌برداری آن‌ها صادر شده بود.

اسدی ادامه داد: از اواسط شهریورماه، با کاهش سطح آب سد کمال‌صالح و انتقال آب از طریق سکوهای شناور (بارج)، دبی تحویلی از سد به شرکت آبفا از ۶۵۰ لیتر بر ثانیه به ۳۰۰ لیتر بر ثانیه خواهد رسید. این به معنی کسری ۳۵۰ لیتر بر ثانیه در تأمین آب شرب کلانشهر اراک است که باید از طریق چاه‌های پیش‌بینی‌شده جبران شود.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مرکزی با تأکید بر اهمیت زمان‌بندی دقیق این جایگزینی گفت: اگر تا پیش از این بازه زمانی، چاه‌ها تجهیز و وارد مدار نشوند، متأسفانه شاهد افت فشار یا حتی قطعی آب در برخی مناطق شهر اراک خواهیم بود.

کد خبر: 83597
  تاریخ خبر : 1404/05/18
  آخرین به‌روزرسانی : 1404/05/18
 کمال آبادی
 108