شنبه, 10 آبان 1404
مشروح خبر :: جلسه شورای حفاظت از منابع آب شهرستان اسلامشهر برگزار شد

جلسه شورای حفاظت از منابع آب شهرستان اسلامشهر برگزار شد

جلسه شورای حفاظت از منابع آب شهرستان اسلامشهر با حضور دادستان، فرماندار و مدیران امور منابع آب، جهادکشاورزی، آب و فاضلاب، برق، صنعت و معدن و حفاظت محیط زیست این شهرستان برگزار شد.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای تهران، جلسه شورای حفاظت از منابع آب شهرستان اسلامشهر به منظور رسیدگی به مشکلات چالش های منابع آب و ارائه راهکارهای لازم در این خصوص برگزار و تصمیماتی اتخاذ شد. 

گفتنی است در این جلسه، مواردی همچون تعیین تکلیف وضعیت مناسب چاه‌های صنفی و انسداد چاه‌های غیرمجاز، قطع برق چاه‌های غیرمجاز، درخواست همکاری از سوی عوامل انتظامی جهت انسداد چاه‌های غیرمجاز، اختصاص شعبه ویژه رسیدگی به دادخواست‌ها و شکایت‌ها در حوزه منابع آب، بررسی آب مصرفی صنوف مختلف به منظور عدم مصرف آب شرب تصفیه شده، انسداد چاه‌های آبفروشی و توقیف خودروهای حمل آب غیرمجاز و همچنین جمع‌آوری پمپ‌های غیرمجاز برداشت آب از رودخانه‌های کن و کرج مطرح و دستورات لازم در این خصوص صادر شد.      

گفتنی است در پایان پس از بحث و تبادل نظر بین اعضای جلسه با توجه به اهمیت موضوع، مصوباتی نیز برای رفع چالش ها جهت پیگیری ابلاغ شد.

کد خبر: 83591
  تاریخ خبر : 1404/05/13
  آخرین به‌روزرسانی : 1404/05/18
 شیخ الاسلامی
 46