شنبه, 10 آبان 1404
مشروح خبر :: شناسایی و توقیف دستگاه حفاری غیرمجاز در قوچان

شناسایی و توقیف دستگاه حفاری غیرمجاز در قوچان

شناسایی و توقیف یک دستگاه حفاری غیرمجاز در روستای اسلام‌آباد شهرستان قوچان گامی در راستای حفاظت از منابع آب زیرزمینی است.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی، حمیرا شامکوئیان مدیر امور منابع آب شهرستان قوچان اظهار داشت: در راستای حفظ منابع ارزشمند آب‌های زیرزمینی و مقابله با تخلفات حوزه آب، امور منابع آب شهرستان قوچان یک دستگاه حفاری غیرمجاز را در روستای اسلام‌آباد شناسایی و توقیف کرد.

شامکوئیان با اشاره به نقش و اهمیت مشارکت و گزارش های مردمی برای برخورد با تخلفات اظهار داشت: این اقدام پس از دریافت گزارش‌های مردمی و با همکاری و هماهنگی مراجع قضایی و انتظامی انجام شد.

وی افزود: کارشناسان گشت و بازرسی با حضور در محل، عملیات حفاری غیرمجاز را متوقف کرده و دستگاه مذکور را توقیف و به پارکینگ منتقل کردند.

شامکوئیان، با اشاره به برخورد قانونی با متخلفان ضمن تأکید بر تداوم پایش‌های میدانی اظهار داشت:  هرگونه حفر غیرمجاز چاه و برداشت غیرقانونی از منابع آب زیرزمینی با برخورد قاطع و قانونی مواجه خواهد شد. حفظ منابع آبی برای نسل‌های آینده نیازمند مشارکت همه‌جانبه مردم و همکاری نهادهای مسئول است.

وی در پایان ضمن دعوت به مشارکت، از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف در حوزه منابع آب، موضوع را از طریق شماره تماس ۰۵۱۴۷۲۱۲۸۲۰ به دفتر امور منابع آب شهرستان گزارش دهند.

کد خبر: 83495
  تاریخ خبر : 1404/05/08
  آخرین به‌روزرسانی : 1404/05/08
 کارشناس روابط عمومی
 55