یکشنبه, 11 آبان 1404
مشروح خبر :: قول نمایندگان مردم مشهد و کلات در مجلس برای پیگیر تامین اعتبار طرح‌های آبی کلات

قول نمایندگان مردم مشهد و کلات در مجلس برای پیگیر تامین اعتبار طرح‌های آبی کلات

نمایندگان مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی پس از استماع گزارش مدیرعامل آب منطقه‌ای خراسان رضوی از چالش‌های برنامه‌های مطالعاتی و اجرایی تامین آب مورد نیاز مردم، برای پیگیری اختصاص اعتبارات مورد نیاز این طرح‌ها، قول مساعد دادند.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی، محمدعلی نعمت نژاد مدیرعامل این شرکت، در این نشست که با حضور نمایندگان مردم مشهد و کلات در مجلس، فرماندار کلات، مدیران ارشد شرکت‌های آب منطقه‌ای و آب و فاضلاب برگزار شد، به تشریح طرح‌های تامین آب و ساماندهی رودخانه‌های شهرستان کلات پرداخت و با ارائه گزارش مبسوطی از اقدامات انجام شده و در دست اقدام، بر رعایت حقوق ذینفعان در طرح‌های انتقال آب، رعایت پروتکل‌های آبی با کشورهای همسایه و تامین کسری بخش شرب بهداشت و صنعت تاکید کرد.

نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی نیز پس از استماع گزارش مدیرعامل آب منطقه‌ای خراسان رضوی، ضمن تشکر از برنامه‌های تدوین شده از جمله مطالعات سد مخزنی کلات، آببندان‌های لایین و ایدلیک و سایر طرح‌ها، برای پیگیری اعتبارات مورد نیاز بر اساس جدول زمانبندی قول مساعد دادند تا از طریق تامین اعتبار این طرح‌ها بتوان به مطالبات مردم و استفاده حداکثری از روان آب‌های سهم سرزمینی در چارچوب برنامه‌های تدوین شده اقدام کرد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی، برای تامین اعتبار اجرای این طرح‌ها تکاپوی ویژه‌ای را آغاز کرده که دو نشست هم‌اندیشی با نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی طی یک هفته از آن جمله است.

کد خبر: 83134
  تاریخ خبر : 1404/04/24
  آخرین به‌روزرسانی : 1404/04/24
 کارشناس روابط عمومی
 31