یکشنبه, 11 آبان 1404
مشروح خبر :: توقیف دو تانکر آبفروشی غیرمجاز در رودهن توسط امور منابع آب دماوند

توقیف دو تانکر آبفروشی غیرمجاز در رودهن توسط امور منابع آب دماوند

مدیر امور منابع آب دماوند از توقیف دو تانکر غیرمجاز حمل آب در رودهن در محدوده عملکرد این امور خبر داد.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای تهران، حسن زحمتکش مدیر امور منابع آب دماوند تصریح کرد: با تلاش گروه گشت و بازرسی و اخذ دستور قضایی توسط همکاران حقوقی دو تانکر غیرمجاز حمل آب در رودهن، در معیت نیروی محترم انتظامی توقیف و به پارکینگ تحت نظارت این امور منتقل شد.

زحمتکش با بیان اینکه این اقدام در راستای جلوگیری از حمل غیرمجاز آب از منابع سطحی و همچنین حفظ حقوق حقابه بران رودخانه‌ها انجام شد، افزود: در راستای حفاظت از منابع آبی گروه های گشت و بازرسی این امور به طور مستمر در حال گشت‌زنی در منطقه بوده و در صورت شناسایی خودروهای حمل غیرمجاز آب در سطح شهرستان، اقدامات لازم در جهت توقیف آنها انجام خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: امور منابع آب شهرستان دماوند با توجه به وظیفه ذاتی خود بر اساس قانون با هرگونه تخلف در زمینه منابع آب‌های سطحی و زیرزمینی با اهتمام جدی برخورد قانونی خواهد کرد.

کد خبر: 83106
  تاریخ خبر : 1404/04/23
  آخرین به‌روزرسانی : 1404/04/23
 شیخ الاسلامی
 52