یکشنبه, 11 آبان 1404
مشروح خبر :: توقیف دو دستگاه حفاری غیرمجاز در مه ولات

توقیف دو دستگاه حفاری غیرمجاز در مه ولات

2 دستگاه حفاری سنگین غیرمجاز در دشت مه ولات طی یک روز توقیف شد.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی، مهدی طلعتی مدیر امور منابع آب تربت حیدریه با اعلام این خبر گفت: دو دستگاه حفاری غیرمجاز سنگین در حال حفاری چاه عمیق در اراضی "برجک" شهرستان مه ولات با تلاش و پیگیری نامحسوس، رصد اطلاعاتی و گزارش‌های واصله، توسط همکاران گشت و بازرسی امور آب تربت حیدریه و گزارش‌های واصله با هماهنگی به عمل آمده با دادستان شهرستان مه ولات به پارکینگ امور منابع آب تربت حیدریه منتقل شد.

لازم به ذکر است دستگاه حفاری در حال حفر چاه جدید، و با توجه به ریزشی بودن بافت خاک منطقه، حفاری غیرمجاز را همزمان با نصب جدار در چاه انجام داده بود.

طلعتی ضمن هشدار به حفاران و بهره‌برداران غیرمجاز از منابع آب‌های زیرزمینی خاطرنشان کرد: هرگونه حفر بدون مجوز و بهره‌برداری از منابع آب زیرزمینی جرم محسوب می‌شود و با متخلفان طبق قانون برخورد قاطع خواهد شد.

 

کد خبر: 82659
  تاریخ خبر : 1404/03/13
  آخرین به‌روزرسانی : 1404/03/13
 کارشناس روابط عمومی
 149