شنبه, 10 آبان 1404
مشروح خبر :: تکمیل سد نازلو برای ارومیه حیاتی است

نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی:

تکمیل سد نازلو برای ارومیه حیاتی است

نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به پیشرفت مناسب سد نازلو و عدم ادامه آن در سال‌های گذشته، گفت: تکمیل سد نازلو برای شهر و شهرستان ارومیه حیاتی است.

به گزارش شبکه خبری اب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان غربی، حجت الاسلام سید سلمان ذاکر روز دوشنبه در جلسه بررسی مشکلات حوزه آب و برق آذربایجان‌غربی که با حضور استاندار آذربایجان‌غربی و وزیر نیرو برگزار شد، افزود: علاوه بر پیشرفت خوب سد، تونل انحرافی آن هم ایجاد شده است. 

وی به اهمیت احداث سد نازلو در آب شرب شهر ارومیه و آب کشاورزی شهرستان اشاره و اضافه کرد: ۳۰ درصد آب شرب ارومیه از چاه‌ها تامین می‌شود که می‌توانیم از سد نازلو تامین کنیم. 

نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی یادآوری کرد: سد نازلو همچنین می‌تواند در بهبود وضعیت دریاچه ارومیه موثر باشد.

کد خبر: 82634
  تاریخ خبر : 1404/03/13
  آخرین به‌روزرسانی : 1404/03/13
 دبیر خبر
 126