شنبه, 10 آبان 1404
مشروح خبر :: جمع آوری موتور پمپ‌های غیرمجاز از کانال شبکه آبیاری و زهکشی سبلان

مدیر منابع آب شهرستان مشگین‌شهر خبر داد؛

جمع آوری موتور پمپ‌های غیرمجاز از کانال شبکه آبیاری و زهکشی سبلان

مدیر منابع آب شهرستان مشگین شهر گفت: تعدادی از موتور پمپ‌های غیرمجاز از کانال آبیاری و زهکشی سبلان مشگین شهر جمع آوری شد.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای اردبیل، شهرام خلیلی مدیر منابع آب شهرستان مشگین شهر افزود: در راستای صیانت و حفاظت از منابع آبی و با دستور قضایی و حضور نیروهای انتظامی، ۵ پمپ و ۶ قطعات اصلی پمپ که به صورت غیرمجاز از کانال شبکه آبیاری و زهکشی سبلان آب برداشت می‌کردند، جمع آوری شد.

وی اظهار داشت: در راستای اجرای قانون و حفظ نظم در شبکه‌های آبیاری و زهکشی سبلان و تأمین آب پایدار برای کشاورزان، با متخلفینی که بدون عقد قرارداد و پرداخت آب بهاء، اقدام به برداشت غیرمجاز آب می‌کنند، برخورد قانونی خواهد شد.

مدیر منابع آب شهرستان مشگین شهر عنوان کرد: طبق دستور مقام قضایی و با همکاری نیروی محترم انتظامی و با حضور شرکت بهره‌برداری شبکه سبلان، موتور پمپ‌های غیرمجاز از روی کانال آبیاری، جمع آوری و توقیف خواهد شد.

خلیلی در پایان با بیان اینکه اکیپ گشت و بازرسی شرکت آب منطقه‌ای اردبیل همه روزه نسبت به رصد برداشت آب از کانال نظارت می‌کند تصریح کرد: از زارعین و کشاورزان درخواست داریم ضمن عقد قرارداد قانونی این شرکت را در ارائه خدمات مطلوب‌تر و پیشبرد اهداف یاری نمایند.

 

کد خبر: 82512
  تاریخ خبر : 1404/03/10
  آخرین به‌روزرسانی : 1404/03/10
  اداره روابط عمومی
 97