شنبه, 10 آبان 1404
مشروح خبر :: 49 حلقه چاه غیرمجاز در آران ‌و بیدگل مسدود شد

49 حلقه چاه غیرمجاز در آران ‌و بیدگل مسدود شد

49 حلقه چاه غیرمجاز در آران ‌و بیدگل مسدود شد.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای اصفهان، بهمن نکوئی رئیس اداره منابع آب شهرستان آران ‌و بیدگل گفت: حفاظت از سفره‌های آب‌ زیرزمینی در مناطق کویری ضرورت دارد و بر این پایه در دوران تصدی به عنوان رئیس اداره منابع آب شهرستان ۴۹ حلقه چاه غیرمجاز در این شهرستان مسدود شد.

نکوئی افزود: تاکنون ۲۴۰ کنتور حجمی هوشمند در چاه‌های این شهرستان نصب و ۱۰۰ درصد چاه‌های کشاورزی به کنتور هوشمند مجهز شده است.

رئیس اداره منابع آب آران‌ و بیدگل اظهار داشت: با نصب این تعداد کنتور بیشتر از ۱۵میلیون مترمکعب آب صرفه‌جویی شده است.

وی ادامه داد: شهروندان آران و بیدگل در صورت مشاهده چاه‌های غیرمجاز و سایر تخلف‌ها در حوزه منابع آب می‌توانند گزارش‌های خود را به طور شبانه‌روزی به سامانه تلفنی حفاظت آب با شماره  ۳۸۴۸ گزارش کنند.

گفتنی است شهرستان ۱۰۳ هزار نفری آران ‌و بیدگل در فاصله نزدیک به ۶ کیلومتری کاشان و ۲۱۵ کیلومتری شمال اصفهان قرار دارد.

کد خبر: 82426
  تاریخ خبر : 1404/03/07
  آخرین به‌روزرسانی : 1404/03/07
 پرستو ایران پور
 88