به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقهای تهران، با توجه به پایلوت بودن دشت ورامین_پاکدشت در راستای اجرای پروژه مدیریت مشارکتی به منظور ارزیابی شرح خدمات انجام شده توسط شرکت مشاور و همچنین بازنگری و ارتقا شرح خدمات انجام شده جلسهای با حضور اعضای کارگروه ملی مدیریت مشارکتی و جمعی از مدیران و کارشناسان شرکت آب منطقهای تهران در محل سالن خلیج فارس شرکت مدیریت منابع آب ایران برگزار شد.
مصطفی عباسی مدیر دفتر حفاظت و بهرهبرداری در این جلسه ضمن قدردانی از زحمات تیم مشاور و پشتیبانی و همراهی تیم کارگروه ملی مدیریت مشارکتی در این پروژه، به تشریح روند انجام این پروژه پرداخت.
وی ضمن برشمردن برخی سختیها و مشکلاتی که در اجرای این پروژه وجود داشته است، روند اجرای فعالیتهای ایجاد بسترسازی فضای مشارکت بهرهبرداران را در این دشت مثبت برشمرد.
عباسی همچنین اجرای مدیریت منابع آب دشت و واگذاری این مدیریت به ذینفعان و بهرهبرداران را که به عنوان هدف اصلی مدیریت مشارکتی است، یک روند بلند مدت و چند مرحلهای دانست که در همین راستا اجرای ادامه این پروژه و تکمیل پروژه مدیریت مشارکتی پس از انجام اصلاحات در شرح خدمات در دشت ورامین و سایر دشتهای استان با استفاده از تجربیات کسب شده را پیشنهاد داد.
گفتنی است، در ادامه جلسه سایر اعضای کارگروه ملی مدیریت مشارکتی به بحث و تبادل نظر در خصوص اجرای این پروژه پرداختند و مقرر گردید که اعضای این کارگروه به صورت مستمر در جهت پیشبرد اهداف مدیریت مشارکتی جلساتی را برگزار نمایند.