یکشنبه, 11 آبان 1404
مشروح خبر :: تأکید بر آزادسازی و لایروبی رودخانه‌ها در خراسان رضوی

تأکید بر آزادسازی و لایروبی رودخانه‌ها در خراسان رضوی

مدیر دفتر رودخانه‌ها و سواحل شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی از ادامه طرح‌های آزادسازی حریم و بستر رودخانه‌ها در راستای تعامل با مردم و رعایت مسائل اجتماعی خبر داد

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی، محمدرضا صادقی فرد مدیر دفتر رودخانه‌ها و سواحل این شرکت در این باره گفت: سید هادی شریعت یار، معاون حفظ حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان خراسان رضوی و رئیس دبیرخانه شورای حفظ حقوق بیت المال در امور اراضی و منابع طبیعی، از اجرای طرح‌های آزادسازی حریم و بستر رودخانه‌ها به صورت داوطلبانه با رعایت مسائل اجتماعی و تعامل آب منطقه خراسان رضوی با مردم، تقدیر کرد و خواستار ادامه آزادسازی رودخانه‌ها در سال جاری شد.

شریعت یار ضمن بازدید از حوضه آبریز سد کارده، از پروژه رفع تصرفات رودخانه مارشک و خرکت، بر مشارکت کلیه دستگاه‌های اجرایی با شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی در اجرای طرح‌های آزادسازی و لایروبی بالا دست سدها تاکید کرد.

کد خبر: 82336
  تاریخ خبر : 1404/03/05
  آخرین به‌روزرسانی : 1404/03/05
 کارشناس روابط عمومی
 167