یکشنبه, 11 آبان 1404
مشروح خبر :: قاچاق آب به معادن خواف ناکام ماند

قاچاق آب به معادن خواف ناکام ماند

سه دستگاه تانکر حمل آب در خواف که به صورت غیرمجاز اقدام به قاچاق آب می کردند طی دو روز با حکم دادستانی توقیف و روانه پارکینگ شد.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی، مهدی سالاری رئیس اداره منابع آب خواف با اعلام این خبر گفت: تانکرهایی که مجوز حمل آب به معادن را دارند دارای برگه تردد و موقعیت یاب جغرافیایی هستند ولی تانکرهای توقیف شده فاقد مکان‌یاب بودند.

وی ضمن تشکر از دستگاه قضایی افزود: دادستان شهرستان قاطعانه با جرایم و تخلفات آبی برخورد و در کمترین زمان ممکن دستور قضایی صادر می‌کند.

وجود معادن زیاد و نیاز آبی آن‌ها در شهرستان خواف، محلی برای قاچاق آب توسط افراد سودجو شده است اما با هوشیاری و رصد روزانه کارشناسان منابع آب و دستگاه قضایی، مجال سوءاستفاده از متخلفان گرفته شده است.

 

کد خبر: 82293
  تاریخ خبر : 1404/03/04
  آخرین به‌روزرسانی : 1404/03/04
 کارشناس روابط عمومی
 153