شنبه, 10 آبان 1404
مشروح خبر :: آغاز عملیات لایروبی رودخانه کن توسط امور منابع آب اسلامشهر

آغاز عملیات لایروبی رودخانه کن توسط امور منابع آب اسلامشهر

مدیر امور منابع آب اسلامشهر از آغاز عملیات لایروبی رودخانه کن در محدوده پل شاتره طی چهار روز کاری در محدوده عملکرد این امور خبر داد.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای تهران، امین زارعی مدیر امور منابع آب اسلامشهر با اعلام این مطلب اظهار کرد: عملیات لایروبی رودخانه کن توسط واحد گشت و بازرسی آب‌های سطحی امور منابع آب اسلامشهر به طول تقریبی ۶۰۰ متر در منطقه آغاز و این عملیات تا روزهای آتی نیز ادامه خواهد داشت .

زارعی خاطرنشان کرد: امور منابع آب شهرستان اسلامشهر بر اساس وظایف و تکالیف محول شده با تعامل و همکاری سایر ادارات ذی ربط و متولی در جهت لایروبی بازه‌های ضروری رودخانه‌ها برای آبگذری مناسب جریان در زمان سیلابی شدن رودخانه‌ها اقدام و از مالکین اراضی مجاور رودخانه‌ها درخواست دارد تا از هرگونه ساخت و ساز درحاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها بدون اخذ موافقت رسمی از این امور به منظور حفظ جان و مال خود در مقابل خطر سیلاب خودداری کنند.

کد خبر: 82151
  تاریخ خبر : 1404/02/30
  آخرین به‌روزرسانی : 1404/02/30
 شیخ الاسلامی
 233