شنبه, 10 آبان 1404
مشروح خبر :: زرین شهر در طرح داناب درخشش داشت؛ تقدیر از برگزیدگان در نشست ویژه مدیران استانی

زرین شهر در طرح داناب درخشش داشت؛ تقدیر از برگزیدگان در نشست ویژه مدیران استانی

شهرستان زرین شهر با کسب رتبه دوم در طرح داناب، مورد تقدیر قرار گرفت. نشستی به همین منظور با حضور مقامات آموزشی و مدیران شرکت آب منطقه‌ای اصفهان در اداره آموزش و پرورش شهرستان برگزار شد و از تلاش‌های مدیران و دانش‌آموزان تقدیر شد.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای اصفهان، در تاریخ هفدهم اردیبهشت ماه، نشستی با حضور محمود امانی طهرانی، دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش کشور، و سایر مسئولان در اداره آموزش و پرورش شهرستان زرین شهر برگزار شد. در این جلسه، از آقایان شائمی و کریمی به عنوان کارشناس و رابط طرح داناب در سال ۱۴۰۲ با ارائه لوح سپاس و هدایایی تقدیر به عمل آمد.

امانی طهرانی در این نشست به تاریخچه و سیاست‌گذاری طرح داناب اشاره کرد و از پیگیری‌های مستمر شرکت آب منطقه‌ای برای حضور در ادارات آموزش و پرورش ۴۱ منطقه استقبال نمود. 

محمد شفائی، مدیر روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای اصفهان، گزارشی از فعالیت‌های طرح داناب ارائه داد و توضیح داد که این طرح از سال ۱۳۸۹ با مشارکت ۵۰۰ دانش‌آموز آغاز شده و تا به امروز ادامه دارد. در سال تحصیلی گذشته، حدود ۱۲,۰۰۰ اثر به دبیرخانه طرح ارسال شد که از این میان، ۲,۰۰۰ اثر به عنوان آثار برتر برگزیده و تقدیر شدند. 

شهرستان زرین شهر با ۵,۵۱۰ دانش‌آموز در دوره اول متوسطه، در سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۲، ۴۲۹ اثر به دبیرخانه طرح داناب ارسال نمود که ۵۵ اثر به عنوان آثار برتر انتخاب شد.

در پایان، رئیس آموزش و پرورش شهرستان زرین شهر بر اهمیت اجرای این طرح تأکید کرد و اعلام نمود که این اداره از اجرای بهینه طرح حمایت خواهد کرد. هدف از این اقدام، جلب همکاری و مشارکت بیشتر را با اداره‌های آموزش و پرورش استان و آگاه‌سازی آن‌ها نسبت به اهمیت اجرای طرح داناب عنوان شد.

 

کد خبر: 81881
  تاریخ خبر : 1404/02/20
  آخرین به‌روزرسانی : 1404/02/20
 پرستو ایران پور
 136