
به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از پایگاه اطلاعرسانی شرکت آب منطقهای خراسان شمالی، احمد قندهاری سرپرست حوضه آبریز اترک و حوضههای شمال و محمدمهدی شهریاری نماینده مجلس شورای اسلامی در بازدید از کارگاه اجرای سد دربند در شهرستان سلمقان از نزدیک در جریان روند احداث این سد قرار گرفتند.
سیدعقیل مرتضوی مدیرعامل شرکت آب منطقهای خراسان شمالی در حاشیه این بازدید هدف از ساخت این سد را مهار سیلابهای منطقه و تأمین آب شرب شهرهای مجاور ذکر کرد و گفت: روند اجرایی این سد به دلیل عدم تخصیص اعتبارات طی سالهای گذشته، پیشرفت فیزیکی پایینی دارد و نیازمند تسریع در تأمین اعتبارات است.
وی اظهار داشت: در این بازدید مقرر شد تأمین اعتبار از سایر محلهای منابع اعتباری کشور نیز با مساعدت نماینده مجلس پیگیری شود.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای خراسان شمالی، نوع این سد را خاکی با هسته رسی و گنجایش مخزن آن حدود ۳۱ میلیون متر مکعب ذکر کرد و افزود: رقم اعتبار هزینه شده در عملیات اجرایی این سد تاکنون ۱۲۰ میلیارد تومان بوده و رقم اعتبار مورد نیاز برای اجرای کامل طرح حدود یکهزار و ۸۰۰ میلیارد تومان برآورد شده است.
