شنبه, 10 آبان 1404
مشروح خبر :: انسداد ۷ حلقه چاه غیرمجاز توسط امور منابع آب شهریار

طی یک هفته کاری صورت گرفت؛

انسداد ۷ حلقه چاه غیرمجاز توسط امور منابع آب شهریار

مدیر امور منابع آب شهریار، ملارد و شهرقدس از انسداد ۷ حلقه چاه غیرمجاز در محدوده عملکرد این امور خبر داد.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای تهران، فرهاد اکبر پور با اعلام این مطلب اظهار کرد: با تلاش واحد گشت و بازرسی و اخذ دستور قضایی توسط کارشناسان حقوقی ۷ حلقه چاه غیرمجاز در مجموع به عمق کلی ۴۲۵ متر و دبی ۷ لیتر بر ثانیه پر و مسدود شد.

وی با تاکید بر اینکه این چاه‌ها در راستای اجرای طرح احیا و تعادل بخشی و حفاظت از منابع آب‌های زیرزمینی مسدود شد، افزود: با انسداد این چاه‌ها از تخلیه سالانه ۱۳۵ هزار مترمکعب آب از سفره‌های زیر زمینی این امور جلوگیری خواهد شد.

اکبرپور در پایان خاطر نشان کرد: این امور بر اساس قانون با هرگونه تخلف در زمینه آب‌های سطحی و زیر زمینی با اهتمام جدی برخورد قانونی خواهد نمود.

کد خبر: 81766
  تاریخ خبر : 1404/02/15
  آخرین به‌روزرسانی : 1404/02/15
 شیخ الاسلامی
 173