یکشنبه, 11 آبان 1404
مشروح خبر :: کاهش 40 درصدی بارندگی در تربت حیدریه

کاهش 40 درصدی بارندگی در تربت حیدریه

مدیر امور منابع آب تربت حیدریه گفت: از ابتدای سال زراعی (مهر ماه) تا پایان فروردین ماه 1404 بارندگی در شهرستان تربت حیدریه نسبت به آمار میانگین دراز مدت کاهش 40 درصدی را داشته است .

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی، مهدی طلعتی با اشاره به اینکه بارندگی در این شهرستان از ابتدای سال زراعی تا پایان فروردین‌ماه ۱۲۵ میلی‌متر بوده است افزود: نسبت به سال گذشته در مدت مشابه (۱۴۶میلی متر) کاهش ۱۵ درصدی و نسبت به میانگین بلند مدت بارندگی (۲۰۹میلی متر) کاهش حدود ۴۰ درصدی را داشته است.

وی با اشاره به اینکه خشکسالی و کاهش بارندگی سال‌های اخیر مشکلات زیادی برای کشاورزان و دامداران و حتی تامین آب شرب به وجود آورده است خواستار صرفه جویی و مدیریت بهینه آب توسط بهره برداران منابع آبی شد.

 

کد خبر: 81596
  تاریخ خبر : 1404/02/10
  آخرین به‌روزرسانی : 1404/02/10
 کارشناس روابط عمومی
 130