به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقهای خراسان رضوی، این دو دستگاه پمپ غیرمجاز توسط برخی کشاورزان برای پمپاژ فاضلاب شهرک صنعتی قوچان به زمینهای کشاورزی در محدوده شهر کهنه مورد استفاده قرار میگرفت.
حمیرا شامکوئیان مدیر امور منابع آب شهرستان قوچان در این باره گفت: در پی بررسیهای میدانی و گزارشهای رسیده، مشخص شد برخی کشاورزان با استفاده از پمپهای غیرمجاز، فاضلاب صنعتی را برای آبیاری زمینهای کشاورزی خود به کار میگیرند.
شامکوئیان افزود: این اقدام غیرقانونی نه تنها سلامت عمومی را به خطر میاندازد، بلکه آسیب جدی به منابع طبیعی و محیط زیست منطقه وارد خواهد کرد.
مدیر امور آب قوچان تأکید کرد: این امور با همکاری نهادهای مسئول و رسیدگی به موقع به گزارشهای مردمی و همچنین رصد مستمر منابع آبی شهرستان، بهطور جدی با هرگونه تخلف در حوزه منابع آب برخورد میکند.