شنبه, 10 آبان 1404
مشروح خبر :: ۶ حلقه چاه غیرمجاز در راستای صیانت از منابع آبی مسدود شد

طی هفته جاری توسط امور منابع آب شمیرانات؛

۶ حلقه چاه غیرمجاز در راستای صیانت از منابع آبی مسدود شد

سرپرست امور منابع آب شمیرانات از انسداد ۶ حلقه چاه غیرمجاز در راستای صیانت از منابع آبی مسدود شد.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای تهران، سید حمیدرضا حسینی اظهار کرد: با همکاری گروه گشت و بازرسی و اخذ دستور قضایی، در راستای صیانت از منابع آبی، تعداد ۶ حلقه چاه غیرمجاز در منطقه لواسانات که به صورت غیرقانونی برای برداشت آب مورد استفاده قرار می­ گرفت، در هفته جاری مجموعاً به عمق ۱۳۹ متر و آبدهی ۲.۸ لیتر بر ثانیه پر و مسدود شد.

وی همچنین با بیان اینکه این چاه­‌ها در جهت اجرای طرح احیاء و تعادل‌بخشی آب­‌های زیرزمینی و صیانت از منابع آبی مسدود شده است، افزود: اجرای این اقدامات گامی مؤثر در راستای حفاظت از منابع ارزشمند آب‌های زیرزمینی بوده و منجر به صرفه‌جویی ۵۳ هزار و ۴۳۳ مترمکعب درسال از سفره های آب زیرزمینی این امور خواهد شد.

حسینی در پایان خاطر نشان کرد: امور منابع آب شمیرانات بر اساس قانون، با هرگونه تخلف در زمینه آب‌های سطحی و زیرزمینی با اهتمام جدی برخورد قانونی خواهد کرد.

کد خبر: 81392
  تاریخ خبر : 1404/02/03
  آخرین به‌روزرسانی : 1404/02/03
 شیخ الاسلامی
 128