شنبه, 29 آذر 1404
مشروح خبر :: آغاز نقشه برداری از شبکه سد سده خواف

آغاز نقشه برداری از شبکه سد سده خواف

نقشه برداری از شبکه سد سده در خواف به منظور بروزرسانی اطلاعات و مسیر دقیق خط و شبکه آبیاری سد و همچنین آمار شیرهای موجود و ایجاد بانک اطلاعاتی دقیق نقشه آغاز شد.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی، مهدی سالاری رئیس امور منابع آب شهرستان خواف با بیان این خبر گفت: وجود این بانک اطلاعاتی به کاربران کمک می‌کند تا مسیر دقیق خط انتقال را رصد کنند.

وی افزود: این کار از آسیب رساندن به خط لوله جلوگیری می‌کند و همچنین آمار شیرآلات موجود در شبکه نیز برای تحویل آب در اختیار کاربر قرار می‌گیرد.

سالاری گفت: تعمیر و اورهال کردن شیرآلات معیوب با توجه به عدم تحویل آب به کشاورزان و خالی بودن خط انتقال آب فرصت مناسبی در اختیار مجموعه تاسیسات آبی قرار داد و با تامین به موقع اعتبار، شیرآلات معیوب در سد سده تعمیر و تعویض شد.

گفتنی است سد سده در فاصله ۳۵ کیلومتری شهرستان خواف قرار دارد و آب کشاورزی بیش از ۲۰۰۰ کشاورز و حق آبه بر را تامین می‌کند.

 

کد خبر: 81278
  تاریخ خبر : 1404/01/30
  آخرین به‌روزرسانی : 1404/01/30
 کارشناس روابط عمومی
 238