دوشنبه, 12 آبان 1404
مشروح خبر :: بررسی وضعیت آب و برق خراسان رضوی و شیوه‌های کنترل مصرف در نشست مدیران آب و برق با رئیس مجمع نمایندگان استان

بررسی وضعیت آب و برق خراسان رضوی و شیوه‌های کنترل مصرف در نشست مدیران آب و برق با رئیس مجمع نمایندگان استان

نشست تخصصی مدیران آب و برق خراسان رضوی با رئیس مجمع نمایندگان استان برای بررسی آخرین تحولات و نیازهای تأمین آب و برق برگزار شد.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی در این نشست، چالش‌های تأمین آب شرب مشهد و همچنین مسائل مربوط به تأمین برق چاه‌های کشاورزی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

محسن زنگنه رئیس مجمع نمایندگان خراسان رضوی، در  این نشست گفت: قطعی برق چاه‌های کشاورزی طی سال‌های اخیر خسارت‌های قابل توجهی به بخش کشاورزی وارد کرده و بر تولید محصولات تأثیر منفی گذاشته است.

زنگنه بر طراحی مدلی برای نظم‌دهی به قطعی برق و کاهش آسیب‌ها تأکید کرد.

وی در ادامه اظهار داشت: درخواست از وزارت نیرو برای کاهش قطعی برق استان در زمان اوج مصرف، لحاظ کردن ظرفیت نیروگاه‌های خورشیدی جدید به عنوان بخشی از تولید برق استان برای کاهش قطعی‌ها و نظرسنجی از کشاورزان درباره اولویت‌های زمانی قطعی برق از مهم‌ترین مسائل مطرح شده در این جلسه بود.

محسن زنگنه در پایان گفت: بنا داریم در کمترین زمان ممکن، خاموشی‌ها در استان را مدیریت کنیم تا آسیب‌های ناشی از خاموشی‌های مکرر به حداقل برسد.

محمدعلی نعمت‌نژاد مدیرعامل این شرکت در این نشست بر ضرورت تزریق اعتبارات برای تأمین آب شرب مشهد تاکید کرد.

نعمت‌نژاد هشدار داد که در صورت عدم تامین به موقع بودجه، ممکن است ناچار به جیره‌بندی آب در مشهد شویم.

وی با اشاره به این که برای تامین آب شرب امسال مشهد نگرانی هایی داریم گفت: در پیک مصرف آب شرب در تابستان، نیاز به تأمین۱۳ هزار و سیصد لیتر بر ثانیه وجود دارد، در حالی که برای تامین این مقدار آب با مشکل مواجه هستیم.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی همچنین گزارشی از اقدامات انجام شده در سد شوریجه ارائه و اعلام کرد که در صورت تأمین اعتبارات، این سد در شهریورماه به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی همچنین به انتقال آب از هزار مسجد و دریای عمان اشاره کرد و گفت: با حمایت رییس مجمع نمایندگان استان بخشی از اعتبارات تأمین شده است و امیدواریم این روند ادامه یابد.

نعمت‌نژاد بر نیاز مبرم به تجهیز چاه‌های حفر شده برای تأمین آب شرب مشهد تأکید کرد و از نمایندگان مجلس خواستار همکاری در این زمینه شد.

در ادامه این نشست، مدیران برق استان نظرات خود را درباره قطع برق چاه‌های کشاورزی مطرح کردند.

به گفته محسن زنگنه رییس مجمع نمایندگان استان، در این نشست مقرر شد نمودار و الگویی خارج از سیستم الکترونیکی تهیه و به فرمانداران ابلاغ شود تا میزان مصرف برق چاه‌های کشاورزی مشخص شود.

در پایان این نشست مقرر شد با توجه به چالش‌های موجود در تأمین آب و برق خراسان رضوی، نیاز به همکاری بین‌سازمانی و تخصیص اعتبارات مناسب بیش از پیش احساس می‌شود. اقدامات سریع و مؤثر می‌تواند به بهبود وضعیت آب استان کمک کرده و از بروز بحران‌های اجتماعی جلوگیری کند.

 

 

کد خبر: 80998
  تاریخ خبر : 1404/01/18
  آخرین به‌روزرسانی : 1404/01/19
 کارشناس روابط عمومی
 118