شنبه, 10 آبان 1404
مشروح خبر :: طرح دانش‌آموزی «داناب» با هدف ارتقای سواد و دانش آبی دانش‌آموزان برگزار شد

طرح دانش‌آموزی «داناب» با هدف ارتقای سواد و دانش آبی دانش‌آموزان برگزار شد

طرح دانش‌آموزی نجات آب «داناب» با هدف ارتقای سواد و دانش آبی دانش‌آموزان در مدارس استان چهارمحال و بختیاری برگزار و دانش‌آموزان با مفاهیمی مانند وضعیت منابع آب، بحران کم آبی، علل و راهکارها و سازگاری با کم آبی آشنا شدند.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای چهارمحال و بختیاری، طرح دانش‌آموزی نجات آب «داناب» با هدف ارتقای سواد و دانش آبی دانش‌آموزان در مدارس استان چهارمحال و بختیاری برگزار شد؛ در این طرح، دانش‌آموزان با مفاهیمی مانند وضعیت منابع آب، بحران کم آبی، علل و راهکارها و سازگاری با کم آبی آشنا شدند.

گفتنی است، کارگاه‌های آموزشی طرح داناب با حضور کارشناسان و متخصصان در مدارس برگزار و دانش‌آموزان با روش‌های صحیح مصرف آب و اهمیت حفظ منابع آب آشنا شدند.

آموزش به دانش‌آموزان در زمینه مدیریت مصرف آب و سازگاری با کم آبی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، زیرا دانش‌آموزان به عنوان نسل آینده، نقش مهمی در حفظ و مدیریت منابع آب کشور دارند.

در برخی از برنامه‌های آموزشی، دانش‌آموزان به صورت عملی با روش‌های صرفه‌جویی در مصرف آب و کاشت گیاهان مقاوم به کم آبی آشنایی پیدا کردند.

کد خبر: 80623
  تاریخ خبر : 1403/12/22
  آخرین به‌روزرسانی : 1403/12/22
 روابط عمومی 21 آبان
 178