شنبه, 10 آبان 1404
مشروح خبر :: اعطای لوح به مدیر دفتر تأسیسات آبی استان سمنان

اعطای لوح به مدیر دفتر تأسیسات آبی استان سمنان

در نشست مدیران دفاتر بهره‌برداری و نگهداری از تأسیسات آبی حوضه‌های آبریز فلات مرکزی و شرقی با لوحی که به امضای رئیس حوضه آبریز فلات مرکزی و شرقی رسیده بود از مدیران دفاتر تأسیسات آبی شرکت‌های آب منطقه‌ای سمنان، تهران و خراسان شمالی به دلیل عملکرد برتر و تلاش‌های مطلوب در حوزه بهره‌برداری و نگهداری از تأسیسات آبی، قدردانی شد.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای سمنان، در این لوح علی پوراحمد رئیس حوضه آبریز فلات مرکزی و شرقی خطاب به «داوود دیواندری» آورده است: امروز یکی از چالش‌های اصلی کشور کمبود منابع آب است که زندگی همه  هم‌ میهنان عزیزمان به آن گره خورده است و بی‌تردید یکی از سخت‌ترین مشاغل و کارهای جاری کشور مدیریت منابع آب می‌باشد.

انجام این مسئولیت بزرگ در هر گوشه از سرزمین فقط با شایستگی، هوش، بینش، خلاقیت و دانش مدیران آب با همکاری و همدلی تک تک دست اندرکاران و مردم عزیزمان قابل انجام است.

بدین وسیله از تلاش‌های بی‌دریغ جنابعالی در راستای اجرای دقیق برنامه منابع و مصارف سدها و نگهداری و بهره‌برداری از تأسیسات آبی و مدیریت بهره‌برداری از منابع آب سطحی حوزه استان ذی‌ربط که قطعاً موجب توسعه پایدار و سرفرازی مردم شریف گرانقدر کشورمان است قدردانی نموده و زحمات شما را ارج می‌نهیم. امید است به یاری خداوند متعال همچنان در مسیر خدمت به صنعت آب کشور پیروز و سربلند باشید.

کد خبر: 80387
  تاریخ خبر : 1403/12/14
  آخرین به‌روزرسانی : 1403/12/15
 اخبار و روابط عمومی
 105