شنبه, 10 آبان 1404
مشروح خبر :: مقاله محققان ایرانی در کنگره بین المللی سدهای بزرگ جهان پذیرفته شد

مقاله محققان ایرانی در کنگره بین المللی سدهای بزرگ جهان پذیرفته شد

مقاله‌ای با عنوان «بررسی فرسایش و رسوب سد چایلی با استفاده از مدل تجربی EPM در استان گلستان» که توسط ایرج حیدریان و محمد نوری نگارش شده است، برای ارائه در ۲۸مین کنگره بین المللی و ۹۳مین نشست سالانه سدهای بزرگ جهان (ICOLD) پذیرفته شد.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای گلستان، مقاله‌ای با عنوان «بررسی فرسایش و رسوب سد چایلی با استفاده از مدل تجربی EPM در استان گلستان» که توسط آقایان ایرج حیدریان و محمد نوری به رشته تحریر درآمده است، در ۲۸مین کنگره بین المللی و ۹۳مین نشست سالانه سدهای بزرگ جهان (ICOLD) مورد پذیرش قرار گرفت.  

این کنگره بین المللی و نشست سالانه با شعار «چالش‌های مشترک، آینده مشترک و سدهای بهتر» در روزهای ۱۶ تا ۲۳ می ۲۰۲۵ مصادف با ۲۶ اردیبهشت تا ۲ خرداد ۱۴۰۴ در شهر چنگدو کشور چین برگزار خواهد شد.

چکیده مقاله ارائه شده و نامه پذیرش آن نیز پیوست شده است.

کد خبر: 80378
  تاریخ خبر : 1403/12/14
  آخرین به‌روزرسانی : 1403/12/14
 روابط عمومی
 111