شنبه, 10 آبان 1404
مشروح خبر :: کاهش ۵۷ درصدی بارش سال آبی جاری در کهگیلویه و بویراحمد

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خبر داد:

کاهش ۵۷ درصدی بارش سال آبی جاری در کهگیلویه و بویراحمد

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کهگیلویه و بویراحمد از کاهش ۵۷ درصدی بارش نسبت به سال گذشته در این استان خبر داد.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای کهگیلویه و بویراحمد، آرش مصلح مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان، با بیان این خبر، اظهار داشت: میانگین بارندگی در سطح استان در سال جاری تاکنون، ۱۵۵.۵ میلیمتر است که نسبت به سال گذشته تا این تاریخ که ۳۶۹.۵ میلی‌متر بوده، کاهش ۲۱۴ میلیمتری (۵۷.۹ درصدی) را نشان می‌دهد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: کمبود بارندگی تاکنون، نسبت به میانگین استان در درازمدت نیز ۶۷.۳ درصد است.

وی ضمن ابراز امیدواری به بارش‌های نیمه دوم اسفندماه با توجه به کاهش محسوس حجم بارش در سال آبی جاری لزوم مدیریت مصرف در بخش شرب، کشاورزی و صنعت را تاکید و همراهی بهره‌برداران را جهت مصرف بهینه آب خواستار شدند.

کد خبر: 80280
  تاریخ خبر : 1403/12/12
  آخرین به‌روزرسانی : 1403/12/12
 مسئول روابط عمومی
 100