سه‌شنبه, 20 آبان 1404
مشروح خبر :: ۳۵ هزار میلیارد ریال برای تقویت دفاتر مدیریت بحران صنعت آب و برق کشور هزینه شد

مدیر دفتر مدیریت بحران و پدافند غیر عامل وزارت نیرو در مشهد اعلام کرد:

۳۵ هزار میلیارد ریال برای تقویت دفاتر مدیریت بحران صنعت آب و برق کشور هزینه شد

مدیر دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت نیرو گفت: امسال35 هزار میلیارد ریال اعتباردر حوزه مدیریت بحران و پدافند غیرعامل صنعت آب و برق کشور هزینه شده است.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی، سیف اله آقا بیگی مدیر دفتر مدیریت بحران و پدافند غیر عامل وزارت نیرو که در جلسه مدیران دفاتر مدیریت بحران صنعت آب و برق استان خراسان رضوی سخن می‌گفت افزود: بخش قابل توجهی از این مبلغ در اختیار بخش آب قرار گرفته است.

وی در این نشست با مهم توصیف کردن جایگاه دفاتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل، بر تشکیل جلسات منظم و هفتگی این دفاتر، برای رصد مشکلات و ارائه راهکارهای رفع چالش‌های احتمالی و همچنین اطلاع رسانی به مردم تاکید کرد.

آقا بیگی پس از ارائه گزارش مدیران دفاتر مدیریت بحران شرکت‌های آب زیرمجموعه صنعت آب و برق خراسان رضوی، عملکرد این دفاتر را مثبت ارزیابی کرد و اظهار داشت:  عملکرد صنعت آب و برق در استان می‌تواند الگوی سایر استان‌ها قرار بگیرد.

وی به ضرورت تغییر سبک زندگی در جامعه اشاره کرد و اظهار داشت: مشکل ناترازی‌ها را با کمک مردم می‌توان به حداقل رساند.

کد خبر: 80243
  تاریخ خبر : 1403/12/11
  آخرین به‌روزرسانی : 1403/12/11
 کارشناس روابط عمومی
 144