سه‌شنبه, 20 آبان 1404
مشروح خبر :: تأکید بر برخورد با متخلفان آبی در سومین جلسه حفظ حقوق بیت‌المال قوچان

تأکید بر برخورد با متخلفان آبی در سومین جلسه حفظ حقوق بیت‌المال قوچان

سومین جلسه کارگروه حفظ حقوق بیت‌المال با محوریت منابع آب با حضور دادستان و اعضای این کارگروه در امور منابع آب قوچان برگزار شد.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی، حمیرا شامکوئیان مدیر امور منابع آب قوچان در این باره گفت: برخورد با متخلفان آبی به ویژه در بخش صنعت از جمله واحدهای دامداری و مرغداری، در قالب کارگروه اجرایی صیانت و حفظ حقوق بیت المال انجام خواهد شد.

شامکوئیان افزود: در این کارگروه ادارات جهاد کشاورزی، برق، نیروی انتظامی و دادستان شهرستان حضور دارند.

وی گفت: قبل از انسداد چاه های غیر مجاز واحدهای مذکور، وضعیت برق و پروانه بهره برداری آنها نیز مورد بررسی قرار می گیرد.

مدیر امور منابع آب قوچان تصریح کرد: پس از انسداد چاه غیر مجاز واحدهای صنعتی، با همکاری اداره برق شهرستان، برق این واحدها که از منبع آبی مشخصی برخوردار نیستند و با حفر چاه غیر مجاز نسبت به برداشت آب و کشاورزی غیر مجاز اقدام می کنند، از سه فاز به تک فاز تبدیل و در صورت تکرار تخلف، با توجه به مصوبات کارگروه، ترانس برق واحد مربوطه جمع آوری می شود.

شامکوئیان همچنین انسداد ۱۳ حلقه چاه غیر مجاز عمیق در دشت مشهد-چناران را از دستاوردهای مصوبات این کارگروه عنوان کرد.

کد خبر: 80203
  تاریخ خبر : 1403/12/08
  آخرین به‌روزرسانی : 1403/12/08
 کارشناس روابط عمومی
 164