شنبه, 10 آبان 1404
مشروح خبر :: مدیریت بحران آب در گلستان و برنامه‌ریزی برای تأمین نیاز آبی کشاورزان

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مطرح کرد:

مدیریت بحران آب در گلستان و برنامه‌ریزی برای تأمین نیاز آبی کشاورزان

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای گلستان گفت: با کاهش شدید ذخایر آبی سدهای استان گلستان و توزیع بیش از هشت میلیون مترمکعب آب از ابتدای سال آبی، برنامه‌ریزی‌های لازم برای مدیریت منابع آب و تأمین نیاز کشاورزان در نشست‌های تخصصی انجام شده است.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای گلستان، ایرج حیدریان مدیرعامل شرکت، اعلام کرد که با آغاز سال آبی جاری و بررسی پیش‌بینی‌های فصلی بارندگی توسط اداره کل هواشناسی، برنامه منابع و مصارف آب سدهای استان تدوین شده است. از ابتدای سال آبی تاکنون، بیش از هشت میلیون مترمکعب آب از سدهای گلستان توزیع شده است.

به گفته وی، در حال حاضر، از مجموع ۲۴۴ میلیون مترمکعب ظرفیت آبگیری ۱۴ سد مخزنی استان گلستان، تنها ۱۶ میلیون مترمکعب آب در مخازن موجود است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای گلستان افزود: در این راستا، دو نشست کارگروه استانی هماهنگی و برنامه‌ریزی پخش آب سدها و ۶ نشست کارگروه محلی با حضور نمایندگان دستگاه‌های مرتبط استانی و شهرستانی و ذی‌نفعان برگزار شد. پس از این نشست‌ها، عملیات رهاسازی و پمپاژ آب سدها برای زمین‌های تحت پوشش شبکه‌های آبیاری و اراضی پایاب آغاز شد.

حیدریان خاطرنشان کرد: تاکنون چهار هزار و ۷۰۰ هکتار از زمین‌ها آبیاری شده‌اند. مراحل بعدی رهاسازی و توزیع آب سدها نیز با در نظر گرفتن نیاز کشاورزان، شرکت‌های تعاونی روستایی و شرایط جوی، در جلسات کارگروه هماهنگی و برنامه‌ریزی مورد بررسی و تصمیم‌گیری قرار خواهد گرفت.

کد خبر: 80175
  تاریخ خبر : 1403/12/06
 معصومه خداوردیان
 312