چهارشنبه, 3 اردیبهشت 1404
مشروح خبر :: خروج منصوبات و پلمب دهانه یک حلقه چاه غیرمجاز در تهران و پردیس

مدیر امور منابع آب خبر داد:

خروج منصوبات و پلمب دهانه یک حلقه چاه غیرمجاز در تهران و پردیس

مدیر امور منابع آب تهران و پردیس از جمع آوری علمک و ادوات آبفروشی در شهرستان پردیس و پلمب دهانه یک حلقه چاه غیرمجاز خبر داد.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای تهران، وحید مرادی‌نسب مدیر امور منابع آب تهران و پردیس اظهار کرد: با تلاش واحد گشت و بازرسی و اخذ دستور قضایی توسط کارشناسان حقوقی در راستای برخورد با آبفروشی غیرقانونی یک حلقه چاه با دبی ۲۵ لیتر بر ثانیه پر و مسدود شد.

وی با تأکید بر اینکه این عملیات در راستای قانون توزیع عادلانه آب و حفاظت از منابع آبی انجام شد، اظهار کرد: با انجام این عملیات از خروج سالیانه ۴۹۵ هزار مترمکعب آب از سفره های زیرزمینی این امور جلوگیری شد.

مرادی نسب در پایان خاطر نشان کرد: امور منابع آب تهران و پردیس بر اساس قانون با هرگونه تخلف در زمینه آب‌های سطحی و زیرزمینی با اهتمام جدی برخورد قانونی خواهد کرد.

کد خبر: 79758
  تاریخ خبر : 1403/11/15
  آخرین به‌روزرسانی : 1403/11/16
 شیخ الاسلامی
 104