شنبه, 10 آبان 1404
مشروح خبر :: نشست توجیهی با کشاورزان شهرستان خنداب برای بررسی وضعیت چاه‌های غیرمجاز

نشست توجیهی با کشاورزان شهرستان خنداب برای بررسی وضعیت چاه‌های غیرمجاز

در نشستی که با حضور مدیر اداره منابع آب شهرستان خنداب و جمعی از کشاورزان منطقه قلعه این شهرستان برگزار شد، موضوع پر و مسدود کردن چاه‌های غیرمجاز و اهمیت مدیریت پایدار منابع آب مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای مرکزی، در این نشست، ابوالفضل امیری هزاوه مدیر اداره منابع آب شهرستان خنداب، ضمن ارائه گزارشی از تأثیرات منفی برداشت‌های غیرمجاز بر منابع آبی منطقه، تأکید و اظهار کرد: استفاده بی‌رویه از چاه‌های غیرمجاز باعث کاهش سطح آب‌های زیرزمینی و بروز بحران‌های زیست‌محیطی شده است.

کشاورزان حاضر در جلسه نیز دغدغه‌های خود را در خصوص پیامدهای اقتصادی و اجتماعی این تصمیم مطرح کردند و خواستار حمایت‌های بیشتر از سوی دولت و ارائه راهکارهای جایگزین برای تأمین آب مورد نیاز کشاورزی شدند.

در ادامه، مدیر اداره منابع آب شهرستان خنداب، ضمن تأکید بر لزوم رعایت قوانین منابع آبی، تصریح کرد: مسدود کردن چاه‌های غیرمجاز یک اقدام ضروری برای حفظ حقوق نسل‌های آینده و جلوگیری از تخریب منابع آبی است؛ در همین راستا، اقدامات حمایتی و تسهیلات لازم برای کشاورزان در دستور کار قرار خواهد گرفت.

در پایان این نشست مقرر شد جلسات مشترکی برای بررسی دقیق‌تر مشکلات و ارائه راه‌حل‌های عملی برگزار شود و کشاورزان منطقه در روند تصمیم‌گیری مشارکت فعال داشته باشند.

کد خبر: 79370
  تاریخ خبر : 1403/10/29
  آخرین به‌روزرسانی : 1403/10/29
 کمال آبادی
 146