شنبه, 10 آبان 1404
مشروح خبر :: طرح ملی دانش‌آموزی نجات آب در استان سمنان افتتاح شد

طرح ملی دانش‌آموزی نجات آب در استان سمنان افتتاح شد

مراسم افتتاحیه طرح ملی دانش آموزی نجات آب (داناب) در استان سمنان با حضور مسئولان شرکت آب منطقه‌ای، اداره کل آموزش و جمعی از رابطان داناب در مدارس آموزش متوسطه این استان برگزار شد.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای سمنان، در آیین افتتاحیه طرح ملی داناب، حمید احسانی رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل این شرکت اظهار داشت: طرح ملی نجات دانش‌آموزی آب (داناب) یکی از مهم‌ترین برنامه‌ها برای آگاه‌سازی نسل آینده و تغییر رفتار اجتماعی در جهت مصرف بهینه آب است.  

این مقام مسئول افزود: آموزش نسل آینده و تشویق آنان به حفظ آب، نه‌تنها به مدیریت بهتر منابع آب کمک می‌کند، بلکه سبب می‌شود که حفاظت از آب به یک اولویت اجتماعی تبدیل شود.

احسانی با اشاره به کمبود منابع آب در استان سمنان اظهار داشت: هم اکنون وظیفه تک تک ما حفظ منابع آبی استان برای آیندگان است.  

عباسعلی محمدی مجری طرح احیا و تعادل بخشی شرکت آب منطقه‌ای سمنان نیز در این جلسه با اشاره به ضرورت اجرای طرح‌های فرهنگی برای فرهنگ سازی در زمینه مدیرت مصرف آب گفت: طرح داناب در استان سمنان نیز سال‌هاست که به جد در حال اجرا است و دستاوردهای خوبی را نیز به همراه داشته است.  

محمدی با اشاره به اینکه در حال حاضر یکی از سیاست‌های وزارت نیرو حفظ آبخوان و جلوگیری از اضافه برداشت‌های بی رویه از سفره‌های آب زیرزمینی است اظهار داشت: اجرای طرح‌های احیا و تعادل بخشی یکی از این اقدامات است که با هدف حفاظت از ابخوان‌ها در حال اجرا است.  

وی خاطرنشان کرد: طرح ملی دانش‌آموزی نجات آب( داناب) یکی از ۱۵ پروژه طرح احیا و تعادل‌بخشی است که اجرا می‌شود.  

مجری طرح احیا و تعادل بخشی شرکت آب منطقه‌ای سمنان با اشاره به ضرورت فرهنگسازی در زمینه مدیریت بهینه مصرف آب گفت: فرهنگ‌سازی در زمینه مصرف آب باید از سنین کمتر آغاز شود.  

محمدی با بیان اینکه آموزش و پرورش بازوی کمکی دولت در زمینه فرهنگ سازی در زمینه آب هست این گفت: با اجرای طرح‌های فرهنگی از قبیل داناب، فرهنگ‌سازی خوبی در این زمینه انجام شده و آگاهی دانش آموزان در زمینه وضعیت منابع آبی در استان کویری سمنان افزایش یافته است.  

وی خاطرنشان کرد: باید در حفظ منابع آب استان سمنان کوشید و در این راستا حتی میتوان با مدیریت چکه آب در مدارس گام‌های هرچند کوچک اما اساسی برداشت.  

گفتنی است، این مراسم که با حضور رابطان داناب از مدارس استان برگزار شد؛ اقلام آموزشی و تبلیغاتی شامل کتابچه و بروشور در اختیار حاضران قرار گرفت.

کد خبر: 79244
  تاریخ خبر : 1403/10/23
  آخرین به‌روزرسانی : 1403/10/24
 اخبار و روابط عمومی
 231