سه‌شنبه, 13 آبان 1404
مشروح خبر :: مرمت و بازسازی حوضچه‌های شبکه سد «سده خواف»

مرمت و بازسازی حوضچه‌های شبکه سد «سده خواف»

حوضچه‌های قدیمی سد سده خواف مرمت و سه حوضچه جدید ساخته شد.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی، مهدی سالاری رئیس اداره منابع آب شهرستان خواف با اعلام این خبر گفت: تقسیم آب که معضل عمده‌ای برای چهار گروه از کشاورزان و بهره‌برداران سد سده بود، با نصب ۵۰ متر لوله فلزی در دو حوضچه مجزا و نصب ۴ عدد شیر و کنتور ۲۵۰ میلی‌متر جدید برطرف شد.

وی افزود: همچنین لوله انتقال آب آزبست به طول ۳۰ متر که از بستر رودخانه عبور می‌کرد با تمهیدات لازم و همت همکاران تاسیسات آبی به موقع با زیرسازی و بتن ریزی، ایمن سازی و احتمال شکستن آن به دلیل سیلاب یا عوامل انسانی بر طرف شد.

وی افزود: در بخش دیگری از پروژه بازسازی و مرمت در محل سد، نسبت به بازگشایی مسیر زهکش اصلی به طول ۱۰۰ متر و اصلاح جاده‌های دسترسی به طول ۲ کیلومتر نیز اقدام شد.

 

کد خبر: 78924
  تاریخ خبر : 1403/10/10
  آخرین به‌روزرسانی : 1403/10/10
 کارشناس روابط عمومی
 103