پنجشنبه, 27 دی 1403
مشروح خبر :: تجهیز 80 درصد چاه‌های آب شهرستان میامی به کنتور هوشمند

به همت شرکت آب منطقه‌ای سمنان انجام شد؛

تجهیز 80 درصد چاه‌های آب شهرستان میامی به کنتور هوشمند

مدیر امور منابع آب شهرستان میامی گفت: از ابتدای اجرای طرح‌های احیا و تعادل‌بخشی تاکنون حدود 80 درصد چاه‌های آب این شهرستان به کنتور هوشمند تجهیز شدند.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای سمنان، امیر رحمتی با اعلام این خبر اظهار داشت:  تعداد ۲۳۲ حلقه چاه، حدود ۸۰ درصد به کنتور هوشمند تجهیز شدند و  از این تعداد ۲۵۳ حلقه چاه در بخش کشاورزی، ۲۴حلقه در بخش شرب و ۲۳ حلقه نیز در بخش صنعت و خدمات بوده که مشمول نصب کنتور هوشمند هستند.

مدیر امور منابع آب شهرستان میامی با اشاره به برنامه پیشنهادی نصب کنتور برای امسال گفت: امسال تجهیز ۴۳ حلقه چاه آب در شهرستان میامی هدف‌گذاری شده است که تا کنون ۱۶ مورد آن تحقق یافته و این چاه‌ها به کنتور هوشمند تجهیز شدند.

رحمتی خاطرنشان کرد: امسال ۳۷درصد از چاه‌های مشمول در شهرستان میامی کنتور هوشمند بر روی آن‌ها نصب شده است.

وی با اشاره به اجرای طرح‌های احیا و تعادل بخشی در سراسر استان سمنان و به ویژه در شهرستان میامی گفت: اضافه برداشت از چاه‌ها تبعات منفی بسیاری به دنبال دارد که وزارت نیرو از طریق اجرای طرح‌های احیا و تعادل بخشی به دنبال کمک به آبخوان است.

کد خبر: 77230
  تاریخ خبر : 1403/08/29
  آخرین به‌روزرسانی : 1403/08/29
 اخبار و روابط عمومی
 105