یکشنبه, 11 آبان 1404
مشروح خبر :: انسداد 6 حلقه چاه غیرمجاز توسط امور منابع شمیرانات/توقیف دو دستگاه حفاری غیرمجاز

انسداد 6 حلقه چاه غیرمجاز توسط امور منابع شمیرانات/توقیف دو دستگاه حفاری غیرمجاز

سرپرست امور منابع آب شمیرانات از انسداد 6 حلقه چاه غیرمجاز در لواسانات در محدوده عملکرد این امور خبر داد.

به گزارش شبکه خبر آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه ای تهران، سید حمیدرضا حسینی، با اعلام این مطلب اظهار داشت: با همکاری گروه گشت و بازرسی و اخذ دستور قضایی توسط کارشناسان حقوقی ۶ حلقه چاه غیرمجاز در مجموع به عمق ۱۳۵ متر و دبی ۲.۵ لیتر بر ثانیه پرو مسدود شد.

حسینی همچنین با بیان این‌که این چاه‌ها در جهت اجرای طرح احیاء و تعادل بخشی آب‌های زیرزمینی و صیانت از منابع آبی مسدود شده است، افزود: با انجام  این عملیات از خروج ۴۰۳ هزار و ۶۵ مترمکعب آب در سال از سفره‌های آب زیرزمینی این امور جلوگیری خواهد شد.

وی گفت: همچنین در جهت صیانت از منابع آبی دو دستگاه حفاری غیرمجاز نیز توقیف شد.

سرپرست امور منابع آب شمیرانات در پایان خاطرنشان کرد: این امور بر اساس قانون با هرگونه تخلف در زمینه آب‌های سطحی و زیرزمینی با اهتمام جدی برخورد قانونی خواهد نمود.

کد خبر: 76672
  تاریخ خبر : 1403/08/02
  آخرین به‌روزرسانی : 1403/08/02
 شیخ الاسلامی
 159