به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه ای اصفهان، در این جلسه، سعدی قادری، رئیس اداره منابع آب شهرستان برخوار و دبیر جلسه از آخرین وضعیت سد زاینده رود در خصوص اهمیت و ضرورت اجرای برنامههای مدیریت توأمان آب و برق و برنامه احیاء و تعادل بخشی منابع آب زیرزمینی مطالبی را بیان کرد.
وی با توجه به گزارش هواشناسی و پیشبینی کاهش بارشها در پاییز و زمستان و بروز پدیده تغییر اقلیم در کشور و استان، سازگاری با تغییر اقلیم را یک راهکار اساسی برای توسعه پایدار شهرستان مطرح کرد.
قادری افزود: دشت ممنوعه و بحرانی اصفهان -برخوار در میان 609 دشت کشور به لحاظ فرونشست و میزان جمعیت ساکن روی دشت، بحرانیترین دشت ایران است و صیانت و حفاظت از منابع اب، رعایت الگوی کشت، کشت تک محصولی و کم آب و نیز همراهی و همکاری همه دستگاهها و کشاورزان را برای مقابله با خشکسالی و مصرف بهینه آب بسیار حیاتی است.
کارشناس هواشناسی استان در این جلسه گزارشی از پیشبینی هواشناسی برای استان و شهرستان ارائه و بیان کرد: پاییز کم بارش و خشکی برای استان و شهرستان پیشبینی شده است.
در ادامه معاون سیاسی، امنیتی و امور اجتماعی فرمانداری شهرستان نیز با توجه به پیشبینی کاهش بارشها و ادامه خشکسالیها و افت شدید منابع اب زیرزمینی بر ضرورت تشکیل جلسه مدیریت بحران و سازگاری با کم آبی تأکید داشند و نصب کنتورهای هوشمند، اموزش کشاورزان، توسعه گلخانه ها و کمک به کشاورزان برای اجرای آن را ضروری دانست.
در ادامه جلسه مدیر جهاد کشاورزی گزارشی از اقدامات و برنامههای جهاد کشاورزی شهرستان را در سالیان اخیر ارائه نمود و اجرای برنامه رعایت الگوی کشت را منوط به همکاری و همراهی کشاورزان و همه ادارات و دستگاه ها دانست.