مدیرعامل شرکت آب منطقهای مازندران خبر داد:
به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقهای مازندران، حیدر داوودیان مدیرعامل این شرکت، اظهار کرد: این سازه اواخر دهه ۷۰ از سوی سرمایهگذار به صورت غیرمجاز ساخته شد و قرار بود در سالهای گذشته طبق احکام صادره قضایی تخریب شود که پس از پیگیریهای مستمر این حکم با همراهی دستگاه قضا و نیروی انتظامی اجرا شد.
وی افزود: با توجه به ضرورت حفاظت از رودخانهها اجرای این حکم از اهمیت بسیار زیادی برخوردار بود که پس از پیگیریهای متعدد انجام شد.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای مازندران خاطرنشان کرد: برابر تبصره چهار ماده ۲ قانون توزیع عادلانه آب وزارت نیرو، ایجاد هرگونه اعیانی در حریم و بستر رودخانهها و دریا خلاف قانون بوده و بنابراین برابر قانون باید با متصرفان به انفال با همراهی مسئولان دستگاههای اجرایی مرتبط و همراهی دستگاه قضایی برخورد شود.
داوودیان با اشاره به همکاری دستگاه قضا در برخورد با متخلفان و بازپسگیری زمینهای تصرف شده، گفت: همکاران ما برای حفظ بستر و حریم رودخانهها در مقابل سودجویان از هیچ کوششی دریغ نخواهند کرد و با متخلفان قاطعانه طبق قانون برخورد میشود.
وی تصریح کرد: از همه شهروندان و مسافران درخواست داریم که در صورت مشاهده تخلفاتی از قبیل برداشت شن و ماسه از بستر رودخانهها و سواحل یا تصرف حریم و بستر رودخانهها موضوع را به شماره ۱۸۲۱ یا سامانه پیامکی اطلاع دهند تا بلافاصله برای پیگیری اقدام شود.
بنابر این گزارش، ۱۲۰ رودخانه اصلی و فرعی به طول هفت هزار کیلومتر در مازندران وجود دارد که دستکم ۲۰ رودخانه از این تعداد رودخانههای بزرگ و اصلی هستند. تلار، تجن، بابلرود، چشمهکیله، سردآبررود، چالوس، نکارود و هراز از جمله مهمترین رودخانههای مازندران هستند.