به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقهای اصفهان، این کارگاه طی مراسمی با سخنان مدیر عامل شرکت آب منطقهای اصفهان آغاز به کار کرد.
حسن ساسانی مدیرعامل این شرکت با برشمردن نقش و اهمیت جریانهای برگشتی آبیاری اظهار کرد: برگزاری دورهها و کارگاههای آموزشی در حوضه زاینده رود که آب شرب، صنایع و کشاورزی وابسته به یک منبع آبی است جایگاه به سزایی دارد.
وی افزود: استفاده از تحقیقات و مشارکت کارشناسان و محققان ملی و منطقهای با زمینههای علمی و فنی گام مهمی برای شناسایی مسائل و چالشهای حوضه در این زمینه است و میتواند به ارائه راهکار و پیشنهاد برای استفاده از جریانهای برگشتی آبیاری منجر شود.
وی اظهار کرد: امیدواریم برگزاری این کارگاهها در استفاده پایدار از منابع آب مؤثر باشد.
در ادامه علی رائیجیان، مدیر مطالعات شرکت آب منطقهای اصفهان و دبیر نشست با بیان این که این نشست شامل شش ارائه و پرسش و پاسخ است، خاطر نشان کرد: دو مسأله و دغدغه مهم در آب برگشتی اندازه گیری و مبانی حقوقی آن است.
وی افزود: ارائهها با محوریت جریانهای برگشتی آبیاری و عوامل مؤثر بر آن، استفاده مجدد از جریانهای برگشتی آبیاری، تعیین مقادیر کمی و کیفی جریانهای برگشتی آبیاری، مدیریت جریانهای برگشتی آبیاری و اثرات محیط زیستی جریانهای برگشتی آبیاری است.
در ادامه نشست، شرکت کنندگان پرسشها، نظرات و پیشنهادات خود را در راستای ارائهها و ارتقا فعالیتهای کارگاه بیان کردند.
این کارگاه با حضور رئیس بخش کار کارشناسان جوان کمیته ملی آبیاری و زهکشی ایران، رئیس گروه کار توسعه پایدار سامانههای آبیاری در مزارع، استادان دانشگاه، متخصصان و کارشناسان ارشد علوم منابع آب و آبیاری و زهکشی، بیست و چهارم مرداد ماه در سالن جلسات شرکت آب منطقهای اصفهان برگزار شد.