مدیرعامل شرکت سهامی آب منطقهای یزد؛
به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت سهامی آب منطقهای یزد، جواد محجوبی مدیرعامل این شرکت اظهار کرد: برای تامین آب پایدار استان یزد در کوتاه مدت و بلند مدت، طرحهای آبرسانی و مدیریت تامین آب در دستور کار است.
وی به خط انتقال آب بین حوزهای به استان اشاره کرد و افزود: با بهرهبرداری خط اول انتقال آب استان از کوهرنگ در اواخر دهه ۷۰، طی سالهای گذشته میانگین ۶۰ میلیون مترمکعب آب به استان منتقل میشود.
محجوبی همچنین با بیان اینکه یکیدیگر از منابع تامین آب استان خط اول انتقال آب خلیج فارس است، ابراز کرد: این خط با سرمایهگذاری بخش خصوصی و با تخصیص ۲۰میلیون مترمکعب آب جهت تامین آب صنایع استان اجرا شد.
رئیس هیئت مدیره شرکت سهامی آب منطقهای یزد گفت: با اجرای خط اول انتقال آب خلیج فارس به استان و استفاده بعضی از صنایع پر آبخواه استان از این خط، آب کیفی این صنایع از دسترس خارج و به بخش شرب واگذار شد.
وی خاطر نشان کرد: خط پدافندی به طول حدود ۳۰ کیلومتر و به مبلغ ۷۰۰ میلیارد تومان برای شرایط اضطرار از خط اول آب خلیج فارس به مخازن شرب یزد متصل شد.
مدیرعامل شرکت سهامی آب منطقهای یزد در ادامه با بیان اینکه هم اکنون از خط پدافندی جهت تامین آب شرب استفاده میشود، افزود: تا انتهای تابستان معادل یک میلیون و ۲۰۰ هزار مترمکعب آب شرب از طریق خط پدافندی تامین میشود.
وی گفت: همچنین خط پدافندی دیگری از خط اول انتقال آب خلیج فارس به استان به مخازن آب شرب اردکان وصل خواهد شد که این خط تاکنون پیشرفت ۸۰ درصدی همراه داشته است.
رئیس هیئت مدیره شرکت سهامی آب منطقهای یزد افزود: با حضور شهید خدمت در دی ماه سال ۱۴۰۱ کلنگ اجرای خط دوم انتقال آب خلیج فارس به استان زده شد.
وی ابراز کرد: خط دوم انتقال آب خلیج فارس به استان در مجاور و کریدور خط اول انتقال آب دریا قرار دارد و از نظر فنی امکان اتصال به این خط را دارد.
محجوبی با بیان اینکه اجرای خط دوم انتقال آب خلیج فارس به ۱۷۰ همت اعتبار نیاز دارد و به صورت چند فاز اجرا خواهد شد، خاطر نشان کرد: فاز اول این خط با لوله گذاری ۳۳ کیلومتر از سمت یزد به پایان رسید.
مدیرعامل شرکت سهامی آب منطقهای یزد در ادامه ابراز کرد: فاز دوم خط دوم انتقال آب خلیج فارس به استان به طول ۳۳ کیلومتر تا پایان سالجاری به اتمام میرسد.
محجوبی همچنین گفت: خط دوم انتقال آب به استان ۱۰۰ میلیون مترمکعب تخصیص دارد که به صورت مساوی ۵۰ میلیون مترمکعب آن برای صنعت و ۵۰ میلیون مترمکعب دیگر برای شرب استان در نظر گرفته شده است.