همزمان با هفته صرفه جویی در مصرف آب، انجام شد؛
به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شرکت آب منطقهای خراسان شمالی، سیدعقیل مرتضوی مدیرعامل شرکت آب منطقهای خراسان شمالی در جمع حدود ۴۰۰ نفر از روحانیون خراسان شمالی، اظهار کرد: مدیریت مصرف آب در جامعه به عزم همگانی نیاز دارد و روحانیان نقش موثری در انگیزش عزم عمومی دارند.
وی با بیان اینکه با توجه به خشکسالی و کاهش بارندگیهای موثر در استان، نیازمند توجه بیشتر به مدیریت مصرف آب هستیم، تاکید کرد: بخش عمده آب استان در بخش کشاورزی مصرف میشود که اگر بتوانیم با مصرف بهینه، تنها ۱۰ درصد از آب مصرفی در این بخش را کاهش دهیم گام بزرگی برای تامین پایدار آب شرب و بهداشت استان برداشتهایم.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای خراسان شمالی افزود: در شرایط کنونی حدود ۷۰ درصد مخازن سدهای استان خالی است و با توجه به تامین آب شرب سه شهر بزرگ استان از سدها، علاوه بر نیاز بخش کشاورزی، گذر از شرایط کم آبی به همکاری عمومی نیاز دارد.