دوشنبه, 13 بهمن 1404
مشروح خبر :: ممنوعیت شنا در دریچه سدها و تاسیسات آبی استان لرستان

ممنوعیت شنا در دریچه سدها و تاسیسات آبی استان لرستان

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان ازممنوعیت شنا در سدهای این استان خبر داد.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه ای لرستان، داریوش حسن‌نژاد، با بیان این‌که با شر‌وع فصل گرما تعداد زیادی از هم استانی‌ها به‌ویژه جوانان برای شنا در حریم مخازن سدها دچار حادثه غرق شدگی می شوند،اظهارداشت: در محدوده مجاری و تاسیسات آبی، دهانه سدها، کانال‌های کشاورزی و آب بندها،  آب با حجم بالا و دبی متغیر جریان دارد و در برخی از سازه‌های آبی عمق آب افزایش یافته که همین امر منجر به غرق شدگی می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان افزود: باتوجه به طراحی متفاوت کانال‌های آبیاری با استخر و امکان تفریحی، شنا کردن در آن‌ها حتی برای شناگران ماهر هم خطرناک بوده و حوادث جانی جبران ناپذیری را به‌دنبال خواهد داشت.

وی با اشاره به نصب تابلوی ممنوعیت شنا در حریم دریاچه سدها، تاکید کرد: از همه هم استانی‌های عزیز درخواست می‌‌کنیم ضمن توجه به اعلان هشدار غرق شدگی در رودخانه‌ها و تاسیسات آبی، قبل از غافلگیری و غرق شدن از شنا کردن درمحدوده مخازن سدها، کانال‌ها و شبکه آبیاری جدا اجتناب نمایند و مراقب فرزندان خود باشند تا از بروز هرگونه حادثه ناگوار جلوگیری به عمل آید.

کد خبر: 74381
  تاریخ خبر : 1403/03/23
  آخرین به‌روزرسانی : 1403/03/23
 روابط عمومی
 214