به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقهای خراسان رضوی، احمد تمامگر مدیر امور منابع آب گناباد اظهار داشت: با توجه به شروع فصل گرما و حساسسازی عوامل مرتبط با تأمین و نظارت بر آب آشامیدنی سالم به منظور پیشگیری از بیماریهای منتقله از آب، کارگاه مشترک ایمنی و بهداشت آب آشامیدنی بین ادارات آبفا، معاونت بهداشت، معاونت آموزشی، آب منطقه ای و هواشناسی با حضور بهورزان و کارشناسان بهداشت محیط در محل سالن اجتماعات سلامت معاونت بهداشتی شهرستان گناباد برگزار شد.
وی گفت: ۷۰ درصد آب شرب شهرستان گناباد از منطقه کویر کوه و ۳۰ درصد از منطقه سیدآباد تامین میشود که به علت نشست زمین تامین آب از سید آباد با مشکل مواجه شده است. بر اساس مصوبه شورای حفاظت از منابع آب گناباد استفاده از چاههای آب کشاورزی و چاههای آب ادارهها برای کاهش تبعات کمبود آب در دستور قرار گرفته است.
تمامگر افزود: مقدار آب شرب استاندارد بر اساس ظرفیت و جمعیت که از طریق وزارت نیرو اعلام شده ۱۸۰ لیتر بر ثانیه است در حالی که هم اکنون ۲۷۰ لیتر بر ثانیه و در زمان اوج مصرف تا ۳۰۰ لیتر بر ثانیه آب در این شهرستان مصرف میشود.
در این جلسه مهین اعتمادیفر کارشناس مطالعات منابع آب گناباد به تشریح حرایم کیفی منابع آب و نحوه محاسبه آن پرداخت.