به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقهای خراسان رضوی، علیرضا عامری قائم مقام آب منطقهای خراسان رضوی در آیین اختتامیه دومین همایش نشر دانش آب «ندا»، ضمن تقدیر و تشکر از عوامل اجرایی همایش گفت: این همایش تجربه و اتفاق مبارکی بود که در طول عمر کاری من با این شور و حال و انگیزه برگزار شد.
وی افزود: بیان این تجربیات نشان داد که شرکت در حال پوستاندازی است و در حال عبور از یک مرحله به مرحله دیگر است.
عامری با اشاره به اینکه در ارائه خدمات باید از یک سیستم چابک استفاده کرد و در این راستا باید خلاقیت و تدبیر داشته باشیم، اظهار داشت: امیدوارم به دنبال راهکارهای نو باشیم و برای ارائه خدمات بیشتر و با کیفیت بهتر به مردم از تجربیات روز دنیا بهره ببریم و نسل آینده از تجربیات ما به نحو احسن استفاده کند.
امیر گرد نوشهری مدیرت تحول اداری، فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی شرکت آب منطقهای خراسان رضوی نیز در این مراسم به بیان گزارشی از فرایند برگزاری همایش پرداخت و ضمن تقدیر و تشکر از عوامل اجرایی گفت: کسب مدارک علمی آغازی برای کسب دانش بیشتر در مقاطع دیگر است.
وی با اشاره به اینکه نخستین همایش در سال ۹۸ با ۱۲ تجربه و ارائه ۱۰ تجربه نهایی برگزار شد، اظهار داشت: دومین همایش که با استقبال پرشور همکاران روبرو شد، ۳۵ تجربه در قالب سخنرانی شفاهی و پوستر ارائه که از این تعداد ۲۱تجربه به صورت شفاهی و ۶ تجربه به صورت پوستر ارائه شد.
گرد نوشهری در خصوص موارد ارزیابی کمیته داوران گفت: محور ارزیابی تجربیات ارائه شده حول سه محور کیفیت مستندسازی، فعالیت انتشار برونسازی و همچنین اثربخشی تجربه در دستور کار ارزیابی قرار گرفت.
در این همایش از نفرات اول تا سوم همایش حسین صبورکازران با ارائه مقاله «سامانه یکپارچه مدیریت داده و اطلاعات منابع آب»، غلامرضا ممدوحی با ارائه مقاله «مدیریت مشارکتی و کاهش بحران آب در خراسان رضوی»، ابراهیم قندهاری با ارائه مقاله «تحول دیجیتال» با اهدای تندیس و لوح یادبود دومین همایش نشر دانش آب تجلیل و قدردانی به عمل آمد. همچنین به ۲۴ مقاله ارسال شده به دبیرخانه همایش لوح یادبود اهدا شد.
لازم به ذکر است در این همایش دو روزه موضوعات راهاندازی سامانه آبگیر شناور در سد مخزنی دوستی، ابلاغ اخطاریه به متخلفان از طریق سامانه ثنای دادگستری، سامانه انجام مطالعات بیلان با کاربرد بهینهسازی هوشمند، یکپارچه کردن سیستم ارزشیابی عملکرد کارسنجی، رقومیسازی نقشههای منابع آب زیرزمینی استان و تعیین مسیر قنوات، راهاندازی بازار آب، مدیریت مشارکتی و کاهش بحران آب در خراسان رضوی، اثر تعدیل پروانههای بهرهبرداری چاهها بر حجم صرفهجویی منابع آب، روستانیوز، اصلاح فرایند برونسپاری، سامانه هوشمند مدیریت منابع آب، برونسپاری برداشت منابع انتخابی کمی و کیفی استان خراسان رضوی، آسیب شناسی علل افزایش قابل توجه نقص فنی چاهها در سالهای اخیر، تحول دیجیتال، الکتریکی کردن فرایند تأمین اعتبار، مشکلات و مسائل پروندههای ایستگاههای تبخیرسنجی، مشکلات و مسائل پروندههای هیدرومتری توسط کارشناسان به بحث و بررسی گذاشته شده است.