به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقهای خراسان رضوی، محمد رشیدی، رئیس گروه مدیریت بحران و پدافندعامل شرکت آب منطقهای خراسان رضوی دراین باره گفت: در این رزمایش، در بازه زمانی ساعت ۱۰:۳۰ تا ۱۲، در همه مراکز دارای دیزل ژنراتور، برق شبکه سراسری قطع و از مولد برق اضطراری استفاده شد.
همچنین لیست سدها، تاسیسات و مراکز دارای دیزل ژنراتور قبلا برای دفاتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت نیرو و شرکت مدیریت منابع آب و شرکتهای توزیع برق کشور ارسال شده و در صورت عدم مشارکت شرکتها در رزمایش، لیست تاسیسات یاد شده توسط شرکت توزیع برق برای دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزرات نیرو ارسال میشود.
وی افزود: همزمان با اجرای رزمایش جلسه ویدئو کنفرانسی با حضور مدیر کل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران، مهندس آقابیگی و همه مدیران و روسای مدیریت بحران و پدافند غیرعامل شرکتهای آب منطقهای کشور برای مانیتورینگ و پایش و نیز ارزیابی رزمایش برگزار شد.
رشیدی همچنین گفت: از نقاط قوت این رزمایش در شرکت آب منطقهای خراسان رضوی، میتوان به وجود مولد برق اضطراری در برخی از سدها و ساختمانهای اداری اشاره کرد.
به علاوه مشارکت مدیران امورها، تاسیسات آبی و مسئولین HSE، گروه فناوری اطلاعات و اداره خدمات عمومی و همکاران تاسیسات از نقاط قوت این رزمایش به شمار میرود.
وی افزود: توسعه بسترهای ارتباطی برای مانیتورینگ آنلاین مولدهای برق اضطراری سدها، تاسیسات آبی و امورها و عدم تجهیز برخی از آنها به مولد برق و نیز نیاز به تعمیر و تامین سوخت کافی میتواند به تقویت تامین برق اضطراری و تداوم خدمت پایدار برای تحقق اهداف پدافند غیرعامل کمک کند.