مدیر حفاظت و بهره برداری منابع آب استان فارس:
به گزارش شبکه خبری اب ایران به نقل از روابط عمومی آب منطقهای فارس، محمد رضا احمدی دبیر کمیسیون رسیدگی به امور آبهای زیرزمینی گزارشی از عملکرد و تعداد پروندههای رسیدگی شده و در دست اقدام کمیسیون ارائه داده و خواهان توجه بیشتر بخصوص از لحاظ تامین نیروی انسانی شد.
در این جلسه قاضی محمود زراعتپیشه رئیس شعبه یکم، قاضی رشید رشیدی رئیس شعبه دوم، قاضی حسین سلطانیفر رئیس شعبه سوم و قاضی بیژن کشاورز رئیس شعبه چهارم کمیسیون رسیدگی به امور آبهای زیرزمینی، طی سخنانی نظرات خود را بیان کردند و با توجه به ازدیاد پروندههای در دست رسیدگی، خواهان دقت نظر بیشترکارشناسان و مدیران و روسای منابع آب شهرستانها در پروندهها به منظور شفافتر شدن موضوع در کمیسیون صدور پروانههای شرکت آب منطقهای شدند.
قضات شعبات چهار گانه اضافه کردند این شفافیت منجر به تصمیم نهایی در کمیسیون صدور پروانه شرکت آب منطقهای شده و از ورود بیمورد پروندهها به کمیسیون رسیدگی به امور آبهای زیرزمینی کاسته میشود.
علی اکبر بازیار مدیر حفاظت و بهرهبرداری منابع آب در این زمینه با اشاره به مصداقهایی از صحنهسازی و ارائه به کمیسیون برای اخذ مجوز، لزوم پایش مستمر را از ضروریات حوزه حفاظت دانست و پیشنهادات خوبی را ارایه داد.
در این جلسه کارشناسان فنی شعبههای چهارگانه کمیسیون رسیدگی به امور آبهای زیرزمینی علی هاشمی کارشناس شعبه یکم، علی زارع کارشناس شعبه دوم، نادر خانبازی کارشناس شعبه سوم و محمدرضا احمدی کارشناس شعبه چهار و همچنین خانم خراسانی کارشناس حقوقی کمسیون رسیدگی به امور آبهای زیرزمینی پیشنهادات سازندهای را ارائه دادند.
در پایان جلسه سیاوس بدری مدیر عامل شرکت آب منطقهای طی سخنانی ضمن خیر مقدم خدمت قضات محترم از زحمات و زمانی که صرف رسیدگی به پروندههای کمیسیون رسیدگی به امور آبهای زیرزمینی متحمل میشوند قدردانی و تشکر کرد.
رییس هیئت شرکت آب منطقهای فارس افزود: اقدامات بسیار خوبی که در محل استقرار کمیسیون رسیدگی به امور آبهای زیرزمینی از جمله پایش مستمر رفتوآمدهای بی مورد به محل کمیسیون با نصب دوربین مدار بسته است تا در روند رسیدگی به پروندهها خللی وارد نشود.
سیاوش بدری اضافه کرد: در موضوع اظهار نظر کمیسیون صدور پروانهها و رای کمیسیون رسیدگی به امور آبهای زیرزمینی که در روند معیشت کشاورزان تاثیر گذاراست، باید از کلیه ابزار بهره برده و تلاش کنیم تا حقی از کسی ضایع نشود.
مدیر عامل شرکت آب منطقهای در پایان گفت: برگزاری جلسات منظم بین حوزه حفاظت و بهرهبرداری و اعضای کمیسیون رسیدگی به امور آبهای زیرزمینی میتواند به شفافیت فرایندهای موجود کمک کند ضمن اینکه مقرر شده است در ساماب (سامانه یکپارچه حفاظت و بهرهبرداری منابع آب و امور مشترکین ) روند نوبت دهی و رسیدگی به پروندهها اضافه شود و در آیندهای نزدیک تمام مراحل به صورت غیرحضوری انجام شود.
لازم به ذکر است کمیسیون رسیدگی به امور آبهای زیرزمینی بر اساس ماده واحده قانون تعیین تکلیف چاههای فاقد پروانه بهرهبرداری مصوب ۱۳۸۹/۰۴/۱۳ تشکیل شد. استان فارس به دلیل تعدد منابع آبی بیشترین شعبه را در بین شرکتهای آب منطقهای کشور دارد و دارای چهار شعبه رسیدگی به امور آبهای زیرزمینی میباشد که از بدو تشکیل تاکنون تعداد ۱۵۷۰۰ پرونده به دبیرخانه کمیسیون وارد شده و تعداد ۱۳۰۰۰ پرونده مورد رسیدگی توسط شعبات چهارگانه قرار گرفته است.