معاون طرح و توسعه شرکت آب منطقهای اردبیل:

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از شرکت آب منطقهای اردبیل، جبراییل رمضانی معاون طرح و توسعه این شرکت اظهار داشت: پیشرفت فیزیکی شبکه خداآفرین طی ۱۲ سال گذشته کمتر از ۶۰ درصد بود که طی دو سال گذشته طی عملیات جهادی و تزریق اعتبارات لازم به مرحله بهرهبرداری رسید.
وی با اشاره اینکه قسمتی از این طرح در محدوده استان آذربایجانشرقی قرار دارد، افزود: ضروری است برای بهرهبرداری از شبکه خداآفرین، بند انحرافی قیزقلعهسی و کانال محدوده استان آذربایجانشرقی به اتمام برسد.
رمضانی با اشاره به اینکه ارزش روز سیفون درهرود حدود یک هزار میلیارد تومان است، عنوان کرد: نواقص نواحی عمرانی یک و ۲ در حال انجام بوده و در آینده نزدیک به بهرهبرداری خواهد رسید.
وی تصریح کرد: پست ۲۳۰ و پست نواحی اول و دوم با حدود ۸۰ درصد پیشرفت در مرحل تکمیل بوده و تا دهه فجر به بهرهبرداری خواهد رسید.
معاون طرح و توسعه شرکت آب منطقهای اردبیل گفت: مناقصه برای تکمیل نواحی سه و چهار در حال انجام است. از محل اعتبارات مرزی مبلغ ۳۳۰ میلیارد تومان برای تکمیل نواحی ۴ گانه شبکه خداآفرین تخصیص و برنامهریزی لازم جهت تکمیل آن انجام یافته است.
رمضانی خاطرنشان کرد: با تکمیل شبکه خداآفرین۳۶ هزار و ۷۰۰ هکتار از اراضی شمال استان تبدیل به آبیاری مدرن خواهد شد.