یکشنبه, 11 آبان 1404
مشروح خبر :: انسداد 45 حلقه چاه غیر مجاز و نصب 108 کنتور هوشمند برروی چاه‌های مجاز در شهرستان گنبد کاووس

به همت شرکت آب منطقه‌ای گلستان انجام شد؛

انسداد 45 حلقه چاه غیر مجاز و نصب 108 کنتور هوشمند برروی چاه‌های مجاز در شهرستان گنبد کاووس

سرپرست مدیریت منابع آب شهرستان گنبد کاووس از انسداد 45 حلقه چاه غیر مجاز در این شهرستان طی شش ماه ابتدایی سال ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: همچنین تعداد 14 مورد احکام قضائی نیز جهت انسداد چاه های غیر مجاز صادر شده است.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه ای گلستان، سید علی حسینی ب اعلام این خبر افزود: طی این مدت تعداد ۵ جلسه شورای حفاظت در شهرستان به جهت صیانت از منابع آبی برگزار شد و تعداد ۱۰۸ عدد کنتور هوشمند بر روی چاه های مجاز شهرستان نصب شده است.

سرپرست مدیریت منابع آب شهرستان گنبد کاووس در ادامه با اشاره به اینکه منابع آب‌های زیرزمینی از منابع استراتژیک و مهم استان محسوب می‌شود، اظهار داشت: برداشت بی‌رویه از منابع آب‌های زیرزمینی استان باعث افت شدید سطح آب‌های زیرزمینی شده است، لذا وزارت نیرو برای جلوگیری از تشدید بحران در دشت‌های ممنوعه، طرح‌ها و پروژه‌های مهمی را در دستورکار دارد که در کنار طرح احیا و تعادل‌بخشی از منابع آب‌های زیرزمینی با تشکیل کارگروه استانی سازگاری با کم آبی که دستگاه‌های اجرایی مرتبط در آن حضور دارند مقرر شد با کمک کشاورزان و مسئولان استانی، برداشت و تغذیه آب‌های زیرزمینی را به تعادل برسانیم.

وی ضمن هشدار به افرادی که اقدام به حفر غیرمجاز چاه‌ و برداشت آب از آن را می‌کنند، خاطرنشان کرد: اکیپ‌های گشت و بازرسی در راستای عمل به رسالت بزرگ خود یعنی حفاظت از منابع آب‌های سطحی و زیرزمینی، همواره در حال فعالیت هستند .

کد خبر: 69367
  تاریخ خبر : 1402/08/04
  آخرین به‌روزرسانی : 1402/08/06
 روابط عمومی
 159