یکشنبه, 30 آذر 1404
مشروح خبر :: بیش از 12 هزار متر مربع از بستر و حریم رودخانه های پردیس رفع تصرف شد

با اخذ 5 فقره دستور قضایی؛

بیش از 12 هزار متر مربع از بستر و حریم رودخانه های پردیس رفع تصرف شد

مدیر امور منابع آب شهرستان های تهران و پردیس در مجموع از رفع تصرف مساحتی به میزان 12 هزار و 814 متر مربع از بستر رودخانه های واقع در محدوده های شهرستان پردیس طی یک روز کاری خبر داد.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه ای تهران، وحید مرادی نسب با اعلام این خبر افزود: با تلاش کارشناسان حقوقی و گروه‌های گشت و بازرسی منابع آب‌های سطحی امور منابع آب شهرستان‌های تهران و پردیس و پس از انجام کارشناسی‌های لازم با اخذ دستور قضایی از سوی دادستان عمومی و انقلاب شهرستان پردیس و با حضور مامورین کلانتری مربوطه ۵ مورد از تصرفات به مساحتی به میزان ۱۲ هزار و ۸۱۴ متر مربع از بستر رود خانه‌های جاجرود و کمرد رفع تصرف شد.وی افزود: با توجه به تصرفات صورت گرفته که شامل بند خاکی، اسکلت فلزی، دیوارکشی و محصور سازی بوده با اخذ ۵ فقره دستور قضایی  از ید متصرفین و افراد سودجو خارج شد.

مرادی نسب در پایان خاطر نشان کرد: افرادی که در نزدیکی حریم و بستر رودخانه‌ها معامله ملکی انجام می‌دهند حتما پیش از انجام معامله استعلام لازم را از امور آب تهران و پردیس اخذ نمایند تا در آینده دچار ضرر و زیان نشوند و در غیر این صورت این امور در جایگاه  حاکمیتی خود با هرگونه تخلف و تصرف مطابق با قانون و بدون هیچ‌گونه اغماضی برخورد لازم را به‌عمل خواهد آورد.

کد خبر: 69305
  تاریخ خبر : 1402/08/02
  آخرین به‌روزرسانی : 1402/08/02
 شیخ الاسلامی
 282